Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a közös facebook profil?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 22:26
2/13 anonim válasza:
Miért, mire jó a privát fézbukprofil?
4/13 anonim válasza:
privát se jó semmire, közös se jó semmire. :D
6/13 anonim válasza:
Én mondjuk alapvetően egy romantikus alkat vagyok, de azért mindennek van határa. Ha valakik ezzel fejezik ki, hogy mennyire boldogok együtt, és milyen szerelmesek az már inkább gusztustalan.
7/13 anonim válasza:
Ha valaki mondjuk egy olyan névvel van fenn, hogy "Sawada Tsunayoshi" akkor a két egyébként a képen felismerhetetlen arc, mivel mindkettő előnytelenül van oda állítva. Akkor tudd már, hogy ki az... közben meg lehet hogy Pista a 8.ból, akit évekkel ezelőtt láttál utoljára.
8/13 anonim válasza:
Nagyon gáz dolog. Aki ilyet ki akar erőszakolni a párjával azt csak azért teszi, hogy minden lépését ellenőrizhesse. Aki önszántából bele megy egy ilyenbe az jó nagy marha.
9/13 anonim válasza:
A pàromról még fotó sincs fenn,nemhogy közös profil. Ez magánszféra szerintem, egy kapcsolatnak nem ez a lényege.
10/13 anonim válasza:
Szerintem azért vannak így fent, mert így tartják a kapcsolatot a rokonaikkal, ismerőseikkel és nem akartak ezért külön profilt csinálni, mert másra úgy sem használják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!