Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok közös facebook profilt akarna létrehozni,akkor belemennétek vagy elleneznétek?
Elvétve láttam már pár közös Facebook profilt.
A pár közösen pózol a fényképen és csak a keresztnevük van megjelölve,mondjuk "Sanyi és Móni"
Ha a párotok azzal állna elő,hogy csináljatok ti is egy közös facebook profilt,akkor hogyan reagálnátok?
Akinek ilyen ötlete van az uralkodni akar a párján?
Megkérném hogy xarni is együtt menjünk mert az olyan romcsi és feltétlenül napi kétszer túrjuk végig egymás telefonját mert ez is alap feltétele a boldogságnak.
Értelemszerűen közölném hogy hülye ötlet és ha nem tetszik ki lehet menni az ajtón. A Facebook és úgy általánosságban a magánéletem az enyém. Van amibe szívesen beengedem de ahogy a közös WC használatot és a telefon buzerálást nem viselem úgy a Facebook profilomhoz sincs köze.
Vagy megbízunk egymásban és akkor nem kell az ellenőrzés és megmarad valamennyi szuverenitásunk vagy ha mindenbe is bele akar nézni keressen olyat aki hasonlóan vágyik az állandó kontrollra és legyenek boldogok.
Hatarozottan elleneznem.
Nincs ezen mit magyarazni szerintem. Nem, nem es nem!
Szerintem ez rohadt cringe és szánalmas...
A párom anélkül is tud mindenről és van lehetősége hozzáférni a dolgaimhoz (nekünk természetes az, hogy részei vagyunk egymás magánéletének ilyen szinten), hogy teljesen egybeolvasztanánk az online vagy valós identitásunk. Nem tartom helyesnek ilyen szinten egymás szájából enni a szerelem jegyében. Kiröhög a világ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!