Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve megerőszakolt egy férfi, hazudtam erről a szerelmemnek. Megbocsájtható ez?
Még csak ismerkedtünk amikor szóba jött hogy volt e már kapcsolatom stb. Azt mondtam nem volt, ő úgy tudja szűz vagyok.
Viszont sajnos 5 éve erőszak aldozata lettem, se előtte se utána nem voltam testi kapcsolatban senkivel.
Hazudtam neki, nem mondtam el az igazat de hogy mondtam volna el neki? Még nem is ismertem, kezdtem volna azzal az ismerkedést hogy nem volt kapcsolatom de nem vagyok szűz mert megerőszakoltak? Nem akartam hogy tudja, senki nem tud róla nem is fog. De a szerelmemnek el kell mondjam..és amikor hazudtam neki már akkor is szégyelltem magam, és tudtam hogy elfogom majd mondani csak kell egy kis idő. De tudtam hogy hibát követek el, mert hazudtam.
Már összejöttünk, kezdek beleszeretni úgy érzem mostmár el kéne neki mondani hogy nem vagyok szűz.
Csak nagyon félek, hogy emiatt vége lesz mert nem fogja megbocsájtani hogy hazudtam neki.
Személyesen el sem tudnám neki mondani, elsírnám magam. De leírni egy ilyen dolgot egyáltalan nem tisztességes dolog szerintem. Nem tudom mit csináljak, élőben kéne elmondani, és ott megbeszélni ezt de nem tudom élőben elmondani.
Megbocsájtható ez az egész?
27 éves én 25.
Így ezek alapján szerinted vajon mi lesz ebből?
A nemi erőszak NEM szex, pláne nem kapcsolat - annyira az, mint az ásóval fejbevágás kertészkedés.
Ez egy trauma, és ha a "szerelmed" kiakad azon, hogy az a gyökér ellopta a szüzességed, akkor meg is érdemli hogy egyedül maradjon.
Plusz nem titok, egyszerűen egy olyan része a múltadnak, amiről nehéz beszélni, és nyilván nem osztod meg csak úgy.
Nem attól félék, hogy azért haragszik mert már nem vagyok szűz, hanem azért mert hazudtam. A hazugság miatt, nem a szüzesség miatt.
Amúgy aki azt írta felesleges felhozni a múltat az hülye, megerőszakoltak. Hogyan tudnék ilyen eset után normálisan lefeküdni vele? Sehogy. Ezt tudnia kell hogy ez történt velem
Míg nem jötettek össze, idegen volt számodra semmi köze nem volt hozzád szóval jól tetted, hogy nem mondtad el. De ha már együtt vagytok és hatással lenne a ti életetekre nemcsak szexuálisra joga van tudni, hogy erőszak áldozata vagy.
Nem a te szégyened, sajnos, hogy olyasmi előfordult. Ha szeret téged akkor megérti miért nem mondtad el neki. Ha nem szeret akkor szakítani fog előbb utóbb, de nem kár érte.
Ez olyan hazugság, amit a saját lelki békéd miatt titkoltál. Most, hogy nagyobb a bizalom, már el is mered mondani.
Az én kapcsolatomban is volt olyan, amit csak később mondtunk el egymásnak, és senki nem haragudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!