Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 éve megerőszakolt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve megerőszakolt egy férfi, hazudtam erről a szerelmemnek. Megbocsájtható ez?

Figyelt kérdés

Még csak ismerkedtünk amikor szóba jött hogy volt e már kapcsolatom stb. Azt mondtam nem volt, ő úgy tudja szűz vagyok.

Viszont sajnos 5 éve erőszak aldozata lettem, se előtte se utána nem voltam testi kapcsolatban senkivel.

Hazudtam neki, nem mondtam el az igazat de hogy mondtam volna el neki? Még nem is ismertem, kezdtem volna azzal az ismerkedést hogy nem volt kapcsolatom de nem vagyok szűz mert megerőszakoltak? Nem akartam hogy tudja, senki nem tud róla nem is fog. De a szerelmemnek el kell mondjam..és amikor hazudtam neki már akkor is szégyelltem magam, és tudtam hogy elfogom majd mondani csak kell egy kis idő. De tudtam hogy hibát követek el, mert hazudtam.

Már összejöttünk, kezdek beleszeretni úgy érzem mostmár el kéne neki mondani hogy nem vagyok szűz.

Csak nagyon félek, hogy emiatt vége lesz mert nem fogja megbocsájtani hogy hazudtam neki.

Személyesen el sem tudnám neki mondani, elsírnám magam. De leírni egy ilyen dolgot egyáltalan nem tisztességes dolog szerintem. Nem tudom mit csináljak, élőben kéne elmondani, és ott megbeszélni ezt de nem tudom élőben elmondani.

Megbocsájtható ez az egész?

27 éves én 25.

Így ezek alapján szerinted vajon mi lesz ebből?

júl. 31. 14:23
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
20. En nem tudom te miről beszélsz de inkább nem mondok semmit.
júl. 31. 15:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Már leírtam hogyan fogja felvenni:

"...problémák lesznek minél tovább húzod az időt és ha kinyögöd mi történt ki fog akadni, hogy nem bíztál benne meg, hogy ilyen súlyos dolgot titkoltál míg őt megette a kétség, hogy vajon mit ront el mert szexelni nem akarsz."

Magát fogja okolni, önbizalomhiányt fogsz neki okozni miközben nem tehet róla mi történt veled. Jóformán őt büntetnéd meg és az nagyon unfair. Joga van tudni, hogy mivel áll szemben tehát szedd össze magad és informáld legkésőbb holnap/holnapután ha tudtok találkozni.

júl. 31. 15:02
 23/32 A kérdező kommentje:

Ma talalkozunk.

Csak attol is felek hogy felkeresi azt a ferfit mert ismeri. Es ugysem fogja bevallani hogy mit tett az egy nagyon gonosz, rosszandeku ember, beteg ember. Egy ismerosomnek irt a semmibol, hogy lefozozhatja e meztelenul mikozben csalados anyarol van szo..a nonek a ferje semmit nem csinalt meg csak meg sem kerdezte tole mit kepzel magarol hogy a feleseget akarja meztelenul fozoni..Szoval elegge beteg ember es ha ilyeneket is megmer tenni, hogy csalados anyanak irkal, nem igazan fel semmitol..

Felek hogy még nekem lenne bajom abbol, hogy o megeroszakolt.

júl. 31. 15:09
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

7-es válaszoló vagyok.

A férjem nem hülye. Tudja ő, hogy valami oka volt ennek az egésznek, de sose akarta tudni. Nem kérdezte, én meg nem beszéltem róla neki és értelmét sem látom már. Egy borzasztóan kedves, türelmes ember, de ha megtudná, hogy az exem miket csinált velem, akkor szerintem elkattanna az agya és nekem nem éri meg, hogy a gyerekem apja börtönbe kerüljön egy olyan ember miatt aki egy elmebeteg pszichopata. Azt viszont tudja, hogy bántott és hogy többször megütött. Képtelen voltam elmondani neki azt, hogy megerőszakolt. Valahol bánom, hogy nem jelentettem fel az illetőt, de akkor menekülni akartam és megszabadulni tőle minél hamarabb, minél gyorsabban. Ezt te érzed. Én tudom, hogy a férjem milyen. Nem tudja megemészteni azt, ha engem bántanak, bántottak. Ez a múlt már. Semmivel sem lesz jobb se neki, se nekem, ha elmondom. Nincsen értelme a múltat bolygatni, én tovább léptem, ő pedig bár nem tudta soha igazán, hogy miért, de újra visszahozta az évek alatt a szexualitásomat és annak szeretetét sok-sok türelemmel. Sokszor elmondtam neki, hogy mennyire rosszul érzem magamat attól, hogy velem szexelni sem lehet normálisan és erre is képtelen vagyok. Nem hagyott el, hanem együtt megoldottuk. Neked kell érezni, hogy te erről be akarsz e számolni neki. Én nem éreztem volna jobban magamat tőle, hogy tudja pontosan mi történt.

júl. 31. 15:19
 25/32 A kérdező kommentje:
En is azert nem jelentettem fel mert menekulni akartam es megszabadulni tole. Csak ugye en szuz voltam es bennem mindent tonkretett fizikailag..tudnia kell ezeket a paromnak
júl. 31. 15:21
 26/32 anonim ***** válasza:
34%

#21. Éppen ezért lesz ebből több mint valószínű, egy hatalmas pofáraesés.

3 hétig promóztad magad, aminek alapján nyilván egy főnyeremény vagy. Találkoztatok, összejöttetek/kijelentettétek, hogy jártok vagy hasonló. A srác a rendelkezésére bocsátott infók alapján (amiből azt gondolja ez egy normális kapcsolat egy átlagemberrel) köteleződött el. Aztán meg bőven esélyes, hogy nem tudok majd egyről a kettőre jutni, a traumád miatt, amihez a srácnak az ég világon semmi köze, mégis az ő gondja és kicsi az esélye annak, hogy van arra képesítése, hogy mindezt megfelelően kezelje. Legalább kezdjetek tiszta lappal kérdező, mert ezt mind a ketten nagyon komolyan megszívhatjátok...mégrosszabb esetben akár többen, ha családalapítás közepén borul a moslékosvödör.

júl. 31. 15:32
 27/32 A kérdező kommentje:
26. Nem promoztam magam
júl. 31. 16:35
 28/32 anonim ***** válasza:
25%
Nem fogja felkeresni, annyit nem érsz neki, hogy a rendőrség vigye el. Ne keress kifogásokat...
júl. 31. 16:45
 29/32 anonim ***** válasza:
74%

#27. Akkor hogy esett beléd? Azt ne mondd, hogy meg se mukkantatok, csak cseréltetek egy igazolványképet, aztán mindent elsöprő szerelem.

A "szűz vagyok" is a promó része volt, te magad mondtad.

júl. 31. 17:18
 30/32 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló vagyok.

Beszéltél végül a pároddal? Elmondtad neki?

aug. 6. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!