Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfi a rossz párkapcsolati szakaszban ( hanyagolva van , úgy gondolja elhagyják) Randizni kezd sőt majdnem lefekszik valakivel . Megbocsájtható ? Mondván hogy azt hitte elhagyják és hanyagolva volt.
Egy normális értékrendű ember szerintem egyáltalán nem bocsájtja meg. Ha azt hiszed elhagynak, nem szakítasz, nem erősíted a kapcsolatot, nem kérdezel hogy mit javíts, hanem lefekszel mással majdnem?
"Mondván hogy azt hitte elhagyják és hanyagolva volt."
Eléggé számít, hogy most tényleg elhagyási szakasz volt, és már csak a szakításnál tartott, csak nem volt kimondva a dolog. Ha mindketten úgy éreztétek hogy ez nem megy, és úgy fekszel le valakivel, hogy a nőnek mindegy, akkor nem baj.
"Várta hogy én hogyan döntök mert ő kidobni nem akart"
Igen, és te úgy döntöttél, hogy megcsalod. Nem úgy döntöttél, hogy kidobod, hanem hogy megcsaltod.
Nem, ha valaki elhanyagolva érzi magát, akkor jelezze a másiknak, és ha ez után sem kapja meg a várt bánásmódot, akkor a partnere sz-rik rá, és akkor meg szakítani kell, nem mismásolni. Ezt lehet gyűrni meg csűrni-csavarni, meg értem én, hogy sz-r érzelmi helyzetben könnyű máshoz futni törődésért, de szegről-végről azért mégiscsak az tehető felelőssé, aki az aktív cselekedetet, vagyis a megcsalást elkövette.
Mert történhet velem akármi, bánhat velem akárki akármilyen rosszul, ezt mondjuk befolyásolni nem tudom, és ez nyilván nem engem fog minősíteni, de hogy én azt megfelelő méltósággal kezelem-e, az már rajtam múlik és az már bizony az én felelősségem és az én karakteremet fogja definiálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!