Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható az ha a férfi megszorít vagy megmar egy nőt azert mert az felidegesítette?
Ha házasságban élnék, ezt még megpróbálnám megbeszélni vele, de ha még egyszer előfordulna, rögtön hajítanám kifelé.
Viszont ha csak járunk, akkor szakítanék vele már egy ilyen után is, hiszen ahogy az előttem kommentelő is írta, ez csak egyre rosszabb lesz! (Max még egy esélyt adhatsz neki, ha úgy érzed, nem volt olyan nagy dolog ez, de talán már ezt sem érdemli meg.)
Az én párom mikor ideges, inkább kimegy a helyiségből, és beleüti a kezét a falba, vagy ilyesmi, de engem soha nem bántana, még ilyen mértékben sem... Engem már ez is elgondolkodtatott, hogy a falba veri a kezét.
23/L
Megmar? Akkor nem férfi :D A kislányok marnak.
Válasz:Nem megbocsájtható! Ha egyszer megteszi megfogja többször is!
Konkrétan? Arcodba mart vagy, hogy szorított meg?
NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!