Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eltudj@tok képzelni magatokat egy olyan párkapcsolatban, ahol mindenben a férfi dönt és ti csak hallgatok rá?
Figyelt kérdés
a korotokat is írjátok oda légyszives!2016. szept. 20. 01:41
1/27 Fish1 válasza:
Nem. Amit te írsz, az totál megalkuvás lenne, és egy párkapcsolat nem erről szól.
36N
2/27 anonim válasza:
Komolyan, te normális vagy h ilyet kérdezel?
3/27 anonim válasza:
Ezt még párkapcsolatnak lehet nevezni egyáltalán?
Természetesen nem...
22N
6/27 anonim válasza:
Most akkor lány vagyok vagy szolga? Biztos, hogy nem.
24N
8/27 anonim válasza:
Nem. De vannak ilyen emberek bőven. Van ismerősöm akinek semmi szava otthon, az megy amit az "ura" akar. Én ennél kicsit határozottabb, céltudatosabb vagyok. Közös döntések vannak a kapcsolatunkban. Ez a normális szerintem.
9/27 anonim válasza:
Ez főnök és beosztott jellegű kapcsolat, és nem párkapcsolat.
41/N
10/27 anonim válasza:
Sajnos, sok pasi bepróbálkozik ezzel, még ha nem is ennyire "kizárólag én döntök" felállással. Legjobb rögtön a kapcsolat elején lépni. Egyébként viszonylag sok ilyen kapcsolatot látok. Rengeteg nő észre sem veszi v a békesség miatt elvisel némi férfiuralmat
50/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!