Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bulizik, italozik egy párkapcsolatban élő férfi?
Mert miért ne bulizhatna és italozhatna? Nem értem. Persze nem kell minden héten buliba menni és piálni, de szerintem semmi gond nincs azzal, ha néha elmegy bulizni és iszik kicsit. Legalábbis én ebből soha nem csináltam ügyet. És ő se, ha én mentem el, sőt együtt is mentünk már.
22L
Mert az elkötelezett párkapcsolat nem jelenti a boldog élet végét. Ha mértékkel teszi és nem napi szinten, hanem csak alkalmanként, akkor mi baj van ezzel?
Együtt élek a párommal, és még úgy is lazán elmegy két-három hetente a barátaival, hogy nekem nincs más programom, és csak ülök itthon egymagam (na jó, a macskával összebújva, kettecskén). Még így sincs ezzel bajom, mert bár a legtöbb társas eseményre én is hivatalos vagyok, azért néha neki is szüksége van egy-egy pasis estére, amikor nem kell miattam visszafognia magát (témák, alkoholszint, ilyesmi terén), amikor nyugodtan eltölthet némi időt a barátaival- minő meglepetés, az embernek ugyanis normál esetben nem szolgál elegendő emberi interakcióval a párjával beszélgetni és a munkahelyén a pár idióta. A legtöbb embernek igenis jól esik néha kimozdulni otthonról, másokkal is lenni, beszélgetni, nem csak a megszokott, állandó szereplőket látni az életében. Ezzel szerintem semmi gond nincs. Nekem is nagyon jól szokott esni, mikor a barátnőimmel elmegyünk valahova, beülünk teázni vagy csak valamelyikünknél összegyűlünk borozgatni. Feltöltődik tőle az ember, legalábbis én így érzem magam utána. Feltételezem a párom is hasonló megfontosálokból megy társas életet élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!