Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható az ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható az ha a férfi megszorít vagy megmar egy nőt azert mert az felidegesítette?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Tökmindegy ha nő teszi vagy ffi. Ütni-vágni nem szabad! (Kivéve akkor, ha a másik fél kéri az ágyban!)
2016. szept. 22. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Megmar? Mi ez, kígyóó?
2016. szept. 22. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ezt nagyon egyoldalúan nézi mindenki. Mert, ha egy nő úgy viselkedik, ahogy nem illik egy nőhöz és agresszív esetleg vagy ő megy neki egy férfinak, akkor szerintem teljesen jogos, hogy megfogja. Ez nem lehet ennyire fekete vagy fehér a feltett kérdés alapján.

Részletesebben, ha leírná a kérdező, akkor lehetne bármit is érdemben hozzászólni.

Az erőszakot elítélem és én is nő vagyok, de nekem a kérdés alapján nem egyértelmű, hogy azonnal elítélem a kérdezőt is ennyi információ alapján.

2016. szept. 22. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha a nő nekitámadt, akkor az önvédelem teljesen jogos. Ha csak hisztizett, vagy akár szitkozódott, vagy ilyesmi, akkor nem jogos, mert csak simán ott is lehetett volna hagyni.
2016. szept. 22. 22:48
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, nogy mit tett a nó előtte, amiért azt kapja.

Attól még, hogy valaki nő, attól még nem mentesül a tettei következményei alól. Pl. ha előtte a nő kezet emelt a férfira (vagy akár másta), akkor teljes mértékben jogos, ha a férfi is fizikai fájdalommal viszonozza a nő által okozott fizikai fájdalmat.

Vagy ha a nő olyat tett, amiért egy nálam nagyobb darab férfinek is nekimennék (kevés ilyen dolog van, de van), akkor értelemszerűen azt egy nő se fogja csak azért ép bőrrel megúszni, mert ő nő.

Szóval a megbocsáthatóság / jogosság eldöntéséhez azt is tudni kéne, hogy mivel is idegesîtette fel a nő a férfit.

2016. szept. 22. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

"Mert, ha egy nő úgy viselkedik, ahogy nem illik egy nőhöz "

Például nem főz vacsorát? Megnézett egy másik pasit? Vagy hogy érted?

Bocsi, de ez nem ok az agresszióra.

Ha a nő támad, az nyilván más, de a kérdésben nem erről volt szó, hanem arról, hogy felidegesítette a viselkedésével, ez pedig nem ok a fizikai cselekedetre.

Hisztis, idegesítő nőt ott kell hagyni, az erőszakra ez nem mentség.

2016. szept. 22. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 A nem nőhöz illik a verekedés és az agresszív viselkedés meg a provokálás, amikor nekimegy valakinek. :)

Természetesen nem az ősi női és nem igazán felvilágosult nézetből gondolom, mert a 21.században élünk és én sem főzök minden nap meg nem leszek rabszolga sem, kimondom a véleményem és vállalom stb... :)

Az agresszivitás nem illik senkihez sem, sem a nőhöz sem a férfihoz, de szerintem az aki nőként a harcosok klubjában érzi magát és neki megy mindenkinek, akinek nem egyezik az övével a véleménye az már szánalmas kategória. :)

Van mindkét nemnél olyan eset, amikor elvetik a súlykot, de azt gondolom, hogy ebben az esetben nem ismerjük a konkrét szituációt, ezért sem lehet konkrét igen vagy nem a válasz erre a kérdésre. :)

2016. szept. 22. 23:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem ütöttem meg,csak veszekedtunk es nem mindig figyeltem ra.
2016. szept. 23. 08:56
 19/19 anonim ***** válasza:
42%

Nőként írok. Attól függ, miért... mert ha

- ok nélkül megüti a ffit

- vagy pl. anyázza - ezért én osztottam már ki olyan pofont, hogy a barátnőm sírva rohant haza

- de a minősíthetetlen hiszti, vagy provokálás is elég ok - legalábbis engem pillanatok alatt felb.nak az ilyen emberek, és ha ütni nem is, de ordítani szoktam velük, ami - tekintve, hogy egyébként csendes vagyok - rögtön hat :)

2016. szept. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!