Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 éve megerőszakolt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve megerőszakolt egy férfi, hazudtam erről a szerelmemnek. Megbocsájtható ez?

Figyelt kérdés

Még csak ismerkedtünk amikor szóba jött hogy volt e már kapcsolatom stb. Azt mondtam nem volt, ő úgy tudja szűz vagyok.

Viszont sajnos 5 éve erőszak aldozata lettem, se előtte se utána nem voltam testi kapcsolatban senkivel.

Hazudtam neki, nem mondtam el az igazat de hogy mondtam volna el neki? Még nem is ismertem, kezdtem volna azzal az ismerkedést hogy nem volt kapcsolatom de nem vagyok szűz mert megerőszakoltak? Nem akartam hogy tudja, senki nem tud róla nem is fog. De a szerelmemnek el kell mondjam..és amikor hazudtam neki már akkor is szégyelltem magam, és tudtam hogy elfogom majd mondani csak kell egy kis idő. De tudtam hogy hibát követek el, mert hazudtam.

Már összejöttünk, kezdek beleszeretni úgy érzem mostmár el kéne neki mondani hogy nem vagyok szűz.

Csak nagyon félek, hogy emiatt vége lesz mert nem fogja megbocsájtani hogy hazudtam neki.

Személyesen el sem tudnám neki mondani, elsírnám magam. De leírni egy ilyen dolgot egyáltalan nem tisztességes dolog szerintem. Nem tudom mit csináljak, élőben kéne elmondani, és ott megbeszélni ezt de nem tudom élőben elmondani.

Megbocsájtható ez az egész?

27 éves én 25.

Így ezek alapján szerinted vajon mi lesz ebből?

júl. 31. 14:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
7. Basszus ettől félek hogy meg akarja majd verni mert itt lakik a környéken az a vadállat és ismeri szerintem. Ismerem, nem fog békén hagyni addig ameddig el nem mondom ki tette ezt velem.
júl. 31. 14:45
 12/32 anonim ***** válasza:
59%
Azt jöttem legalább 2 hónapja együtt vagytok már. Hát így nem tudom. De azt ja, hogy abból problémák lesznek minél tovább húzod az időt és ha kinyögöd mi történt ki fog akadni, hogy nem bíztál benne meg, hogy ilyen súlyos dolgot titkoltál míg őt megette a kétség, hogy vajon mit ront el mert szexelni nem akarsz. Úgyhogy el kéne inkább mondani. Ha igazán szimpatikus vagy számára, kedvel, vonzódik hozzád akkor megérti, de ha beléd esik és kétségek között hagyod majd elmondod az sokkal jobban fog neki fájni.
júl. 31. 14:46
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Már fel kellett volna jelenteni azt a szennyt!
júl. 31. 14:47
 14/32 anonim ***** válasza:
77%
Jó, akkor akkor majd most úgyis kibújik a szög a zsákból, hogy mennyire dolgoztad fel vagy mennyire hat ki a kapcsolatodra. Ha kihat, meg mindenféle bevillanásod és gátlásod lenne, akkor viszont már mondd el és terápiára is menj el.
júl. 31. 14:48
 15/32 A kérdező kommentje:

12. Már akkor is belém volt esve amikor még nem is találkoztunk, 3 hétig írtunk mire találkoztam vele.

Kedvel, akar, vonzodik hozzám, belém esett, tervez velem. És is így vagyok vele. De nem tudom várjak e még bélem szeret vagy már mondjam el most. Azt sem akarom hogy sajnáljon.

júl. 31. 14:50
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Kihat utolsó teljesen hiszen nem fog vele szexelni, vagy ha megteszi ugyanúgy erőszakként fogja átélni. El kell mondani minél előbb és nem húzni az időt.
júl. 31. 14:50
 17/32 A kérdező kommentje:
14. Neharagudj de gátlás persze hogy van bennem ez nem azt jelenti nem dolgoztam fel..lesz is gátlás amíg nem fekszünk le. Megerőszakolt egy férfi ezt teljesen sosem lehet feldolgozni nem így működik.
júl. 31. 14:52
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálni fog, én is sajnállak pedig mégcsak nem is látlak. Természetes az empátia! De túllép rajta és neked is azt kéne amennyire csak lehetséges. Ne várd meg míg teljesen belédesik mert nem úgy fogja felvenni mint most venné fel.
júl. 31. 14:53
 19/32 A kérdező kommentje:
18. Ezt hogy érted hogy nem úgy fogja felvenni?
júl. 31. 14:56
 20/32 anonim ***** válasza:
29%

#17. Egy szerződés vagy kapcsolat se úgy működik kérdező, hogy írj alá egy üres vagy félig szövegezett lapot, aztán a lényeget meg majd meglátod, ha már nem léphetsz ki.

Terápiára van szükséged, nem kapcsolatra momentán. Ez ugyan az a nóta ami veled történt 5 éve, csak most te csinálsz valamit valakivel az akarata és tudta ellenére. Comingoutolj szerintem, had döntse el a hapi mit akar tőled.

júl. 31. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!