Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám vissza kapni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám vissza kapni az egyetlen szerelmem ha hallani se akar rólam és teljesen felszívódott?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég nem beszéltünk mert sok sok visszautasítás után nem akartam tovább bántani azzal hogy milyen sebzett vagyok így visszavonultam.

Túl vagyok a mélyponton és úgy érzem tiszta is a fejem. Rengeteg célom sikerült időközben elérnem csak közben elvesztettem a legfontosabbat őt.. és így értéktelen minden siker.

Van e olyan ember akinek sikerült már a lehetetlen? És visszahódította egy lány szívét onnan ahonnan már semmi remény nem volt?

Megszállott vagyok tudom de sose tennék semmi rosszat tiszta a lelkem

25F

aug. 15. 19:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
És te ki vagy neki? Mert azt látom te úgy hivatkozol rá, hogy számodra a legfontosabbat. De ez mennyire kölcsönös? Mert ha kicsit se, vagy akár egyenesen olyan emberről van szó aki kutyába se vesz, akkor én inkább lebeszélnélek róla, hogy vissza akard kapni őt. Már csak a saját lelki egészséged érdekében is.
aug. 15. 19:58
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem elküld valaki, nincs visszaút, úgy is csak egy darabig működne!
aug. 15. 20:00
 3/25 anonim ***** válasza:
35%
Nőként miért adod ki magad férfinek?:D
aug. 15. 20:00
 4/25 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, egy időben én is fontos voltam neki..
aug. 15. 20:05
 5/25 anonim ***** válasza:
42%
Én régen magánnyomozó voltam a becenevem Starsky volt. Egy bizonyos ellenszolgáltatás fejében felderíthetem a dolgokat neked.
aug. 15. 20:06
 6/25 A kérdező kommentje:
Sose folyamodnék ilyen módszerekhez, ennél jobban tisztelem
aug. 15. 20:07
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan ha nem vevő rád, inkább pszichomókushoz fordulj.
aug. 15. 20:34
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel, nem veszíthetsz semmit. Lehet pont arra vár, hogy mikor veszed már a bátorságot. Ha meg elutasít, akkor megkaptad a választ.
aug. 15. 20:48
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Töröld facebookról,tinderről mindenhonnan, semmit ne tudj róla,amíg ez a rögeszmés állapot el nem múlik, ugyanis így cdak feleslegesen kínzod magadat.

Én 7éven át csináltam.

aug. 15. 21:23
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem tindert hanem instát akartam írni :D
aug. 15. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!