Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza kapni az egyetlen szerelmem ha hallani se akar rólam és teljesen felszívódott?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég nem beszéltünk mert sok sok visszautasítás után nem akartam tovább bántani azzal hogy milyen sebzett vagyok így visszavonultam.
Túl vagyok a mélyponton és úgy érzem tiszta is a fejem. Rengeteg célom sikerült időközben elérnem csak közben elvesztettem a legfontosabbat őt.. és így értéktelen minden siker.
Van e olyan ember akinek sikerült már a lehetetlen? És visszahódította egy lány szívét onnan ahonnan már semmi remény nem volt?
Megszállott vagyok tudom de sose tennék semmi rosszat tiszta a lelkem
25F
aug. 15. 19:55
22/25 A kérdező kommentje:
Még nem
okt. 28. 15:24
23/25 anonim válasza:
Ne légy ilyen gyáva. Egy esélyt megér.Vagy továbblépsz,és elfelejted őt de legalább megpróbáltad és megnyugodsz,vagy akár lehet vevő rá,és visszakapod.
24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon jól át kell gondolnom miként tegyem
nov. 1. 16:33
25/25 anonim válasza:
Majd addig fogsz gondolkodni amíg valaki lecsap rá de akkor meg is érdemled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!