Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám vissza kapni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám vissza kapni az egyetlen szerelmem ha hallani se akar rólam és teljesen felszívódott?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég nem beszéltünk mert sok sok visszautasítás után nem akartam tovább bántani azzal hogy milyen sebzett vagyok így visszavonultam.

Túl vagyok a mélyponton és úgy érzem tiszta is a fejem. Rengeteg célom sikerült időközben elérnem csak közben elvesztettem a legfontosabbat őt.. és így értéktelen minden siker.

Van e olyan ember akinek sikerült már a lehetetlen? És visszahódította egy lány szívét onnan ahonnan már semmi remény nem volt?

Megszállott vagyok tudom de sose tennék semmi rosszat tiszta a lelkem

25F

aug. 15. 19:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Meg is lepődtem hogy jön ide a tinder x) uhh 7 év? Tudnál mesélni?
aug. 15. 21:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy sztori, szakított velem, én meg 7éven át kepedtem utána ahelyett, hogy tovább léptem volna...

Oda mentem dolgozni, ahol ő dolgozott, oda mentem bulizni, ahova ő ment, azt szerettem amit ő szeret, és próbálkoztam és próbálkoztam kínosan ügyelve rá, hogy épp ne zavaróan.

De csak magamat kínoztam.

aug. 15. 21:54
 13/25 A kérdező kommentje:

Ja értem, én már semmit nem tudok róla egyáltalán csak hogy hol lakik.. már ha azóta nem költözött el

Sose akartam kéretlenül oda állítani és megijeszteni

aug. 15. 22:07
 14/25 anonim ***** válasza:

Írj neki egy sms-t. Így majd ő eldönti, hogy válaszol-e vagy sem. Semmi kéretlen nem lesz benne. A lakásához nyilván ne menj oda.

Facebookon, instán látod, nem vagy letiltva? Mert ha igen akkor ott is jelentkezhetsz

aug. 16. 08:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyott el? Biztos csináltál valamit, amivel megbántottad, te sem vagy szent.
aug. 16. 12:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem adom fel úgy döntöttem
szept. 6. 18:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
És rá írtál már, vagy vergődsz tovább míg meg nem kergülsz? Annak semmi értelme, hogy rá se mersz írni. Vagy írj rá, vagy menj pszichológushoz ha egyszer obszeszív vagy.
szept. 22. 13:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem kerestem, félek
szept. 22. 17:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz annak okai vannak, pl. hogy hallani se akar rólad. Tehát szépen menj pszichológushoz ha mániákus vagy és majd az segít abban, hogy végre elfelejtsd!
szept. 22. 18:42
 20/25 A kérdező kommentje:

Valószínüleg hallani se akar rólam, és tök kellemetlen lenne ha teherként érné hogy már megint mit akar ez a hülye gyerek

Sajnos a valóság ez

szept. 27. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!