Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza kapni az egyetlen szerelmem ha hallani se akar rólam és teljesen felszívódott?
Már nagyon rég nem beszéltünk mert sok sok visszautasítás után nem akartam tovább bántani azzal hogy milyen sebzett vagyok így visszavonultam.
Túl vagyok a mélyponton és úgy érzem tiszta is a fejem. Rengeteg célom sikerült időközben elérnem csak közben elvesztettem a legfontosabbat őt.. és így értéktelen minden siker.
Van e olyan ember akinek sikerült már a lehetetlen? És visszahódította egy lány szívét onnan ahonnan már semmi remény nem volt?
Megszállott vagyok tudom de sose tennék semmi rosszat tiszta a lelkem
25F
Nem nagy sztori, szakított velem, én meg 7éven át kepedtem utána ahelyett, hogy tovább léptem volna...
Oda mentem dolgozni, ahol ő dolgozott, oda mentem bulizni, ahova ő ment, azt szerettem amit ő szeret, és próbálkoztam és próbálkoztam kínosan ügyelve rá, hogy épp ne zavaróan.
De csak magamat kínoztam.
Ja értem, én már semmit nem tudok róla egyáltalán csak hogy hol lakik.. már ha azóta nem költözött el
Sose akartam kéretlenül oda állítani és megijeszteni
Írj neki egy sms-t. Így majd ő eldönti, hogy válaszol-e vagy sem. Semmi kéretlen nem lesz benne. A lakásához nyilván ne menj oda.
Facebookon, instán látod, nem vagy letiltva? Mert ha igen akkor ott is jelentkezhetsz
Valószínüleg hallani se akar rólam, és tök kellemetlen lenne ha teherként érné hogy már megint mit akar ez a hülye gyerek
Sajnos a valóság ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!