Segitséget szeretnék kérni kislányom 2 éves és hiába eszik nem nagyon akar hizni voltunk vérvétel a doki aut mondta nem felszivodási baja van a fehérje bevitelt kell többet adnom de nem nagyon látok változást segitenétek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 17:23
1/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az én alakom örökli
2015. nov. 21. 17:25
2/15 anonim válasza:
Ha a vérvétel nem mutatott ki eltérést, hasa nem fáj, jókedvű, fejlődik az értelme, mozgása, akkor szerintem semmi teendőd nincs. Ha te is vékony testalkatú vagy, akkor ahogy írtad ezt örökölte.
3/15 A kérdező kommentje:
Igen 50kg vagyok jokedvű nagyon sokat mozog talán az oviba majd hizogat jövöre
2015. nov. 21. 17:38
4/15 anonim válasza:
Azt meg megirnad, h hany cm es hany kg?
5/15 anonim válasza:
Szerintem ne pánikolj! Feleségem is hasonló aggódáson ment keresztül kisfiúnknál. Nálunk nem került sor vérvételre, mert időben leállítottam, nem kell kínozni a gyereket feleslegesen. Ilyen alkat. Ha egészséges és nincs egyéb problémája, ezen ne aggódj!
6/15 anonim válasza:
Egészséges? Jó az étvágya? Miért baj ha vékony?
Az én lányom mindjárt 10éves kb 140cm és 26-27kg. Vékony, izmos, egészséges, okos nagylány. Neki az étvágyával vannak gondok, régen még több volt. Én is aggódtam eleinte nagyon, de mára elfogadtam, hogy ő ilyen.
7/15 anonim válasza:
En is ilyen voltam gyerekkent. Kaptam etvegygerjesztot meg mindent. Nem segitett csak torturanak eltem meg. Az volt ajo, amikor "letettek" a hizlalasomrol es elfogadtak a dokik is, h ilyen alkat vagyok. Mostanra se valtozott egyebkent. Eszem rendesen es 167 cmhez 47 kg vagyok boven kozepkorukent. Alkati sajatossag.
8/15 anonim válasza:
Nálunk is ez van. 4,5 éves a fiam, 12 kg 100 cm. Két éve mondom a dokinak, hogy valami nem jó, de mindig az volt a válasz, hogy ilyen alkat. Sima vérvétel soha nem mutatott semmit. Most végre belátta, hogy igazam van. Nos voltunk gasztroenterológusnál, az első vérvétel szerint liszt érzékenység. Most folynak a további vizsgálatok. Szóval ez NEM kínzás a gyereknek... Az nagyobb kínzás ha majd ezért csúfolják mindig hogy milyen kicsi... Szóval ki kell vizsgáltatni a gyereket ilyen esetben!
9/15 anonim válasza:
Tisztelt 8-as kérdező! Voltak egyéb tünetek is a gyermek vékonyságán kívül?
10/15 anonim válasza:
8as vagyok, semmi más tünetet nem vettünk észre, csak ennyi, hogy nemének hízik, meg nem nagyon nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!