Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut eszembe? Egy régi szerelmemről van szó, folyton azt veszem észre magamon, azon gondolkodom, hogy milyen lehet a párkapcsolata. Boldog-e benne, vagy fut a másik után? Szerelmes vagy az szeretne lenni?
Figyelt kérdés
Meddig fog még az eszemben járni? Leszek valaha közömbös iránta? Mit kéne tennem?okt. 29. 06:44
1/5 anonim válasza:
Nekem is van olyan ember akit sosem fogok elfelejteni és sosem lesz számomra közömbös. Nincs ebbe semmi szerintem. Fontos volt neked emlékszel rá érdekel az élete miért ne? Ezzel semmi rosszat nem teszel.
2/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy barkid lehet de neked o lesz mindig a szerelmed..
3/5 anonim válasza:
Szerintem a mai napig nem hagy hidegen, nem tudtad elfelejteni.
4/5 anonim válasza:
Nem tudsz túllépni rajta nem tudod elfogadni, hogy vége.
Talán ha le tudod majd jobban kötni magad...
elfelejteni teljesen totálisan senkit nem lehet, nincs törlés gomb az agyban. Csak egyre kevesebbet gondolsz majd rá...van h hónapokig nem.
Persze ehhez valami elfoglaltság is kell, nem a szobában ülni egész nap és a telefont csesztetni.
És persze ha valakibe beleszeretsz az a leggyorsabb
5/5 anonim válasza:
Annyira odaig vagy erte hogy mellette senki sem rughat labdaba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!