Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlenül írok nektek ,teljesen kétségbe vagyok esve ! Mit tehetek olyanert aki nem viszonozza a szerelmemet ,lenez ,megalaz ,semmibe se vesz ,aljas ,és a hátam mögött lehord kibeszel a haverjainak ??
Pszichológust keress fel sürgősen!
A srácot meg felejtsd el, semmi értelme, kár érte minden könnycsepp. Átéltem, tudom miről beszélsz.
Pszichológus!!!!!
Mi a kerdes?
Ennyi problemaval egy pszichologust kene felkeresni.
Ha rendbejossz lelkileg, konnyebb lesz fogyni is.
A sracot felejtsd el, nem kellesz neki, bunko veled es csak azert ragaszkodsz hozza, mert semmjlyen masik emberi kapcsolatod nincs.
Hany eves vagy?
(Bocs, nem olvastam végig a szöveget, koncentráljunk a lényegre.)
Talán ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. És válts közeget, akik a súlyod miatt szekálnak, érettlen ostoba bugrisok, időt se érdemes rájuk pazarolni. 8 milliárdan vagyunk, válogathatsz, hogy kik legyenek a barátaid.
Miért futsz évek óta egy olyan ember után, aki már az elején egyértelművé tette, hogy nem viszonozza az érdeklődésedet? Ne legyél buta, ne tedd tönkre magadat.
A pszichológust én is csak ajánlani tudom.
Miért hagyod magad megalázni? Már rég meg kellett volna szakítanod vele a kapcsolatot, nem hagyni hogy játszadozzon az érzéseiddel.
Fogyni is ezért nem tudsz, nincs önuralmad, a testsúlyunk 80%-ban az étkezésen múlik. Nem kell diétázni csak keveset enni, és türelmesnek lenni.
Alapvetően nincs benned tartás, kitartás, tudatosság. A jó hír hogy ezeket fel tudod építeni magadban, sok-sok önismerettel. Beszélgess magaddal, nagyon jó mondás hogy ha nem tudod merre menj, indulj befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!