Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismeretlenül írok nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeretlenül írok nektek ,teljesen kétségbe vagyok esve ! Mit tehetek olyanert aki nem viszonozza a szerelmemet ,lenez ,megalaz ,semmibe se vesz ,aljas ,és a hátam mögött lehord kibeszel a haverjainak ??

Figyelt kérdés
Ez a srác 50 kg kb míg én 2 szer akkora ,hát nem sikerül fogyni , és sokan ítélnek el megse kérdezik, miért?? Szegyell mindenki nem vállal fel , és tudják hol a gyenge pontom ,oda szarnak ahol fáj... barátaim nincsenek ,ott is kihasznaltak, amíg segítettem őket addig " kellettem " amikor én voltam bajba vagy vagyok ,soha sehol senki sincs. Elveszettnek és egyedül érzem magam ,és depressziósan.. igazából nincs lehetőségem sehol ismerkedni ,mert akik nekem kellenek azoknak én nem kellek ,akinek én kellek az nekem nem kell ,vagy csak rövid ideig tartanak az érzelmeim! Nem tudok futni a súly miatt edzoterem nincs rá anyagi keretem.. próbálom tartani a súlyom.. ne hizzak el jobban ,ez megy legalább. De egyedül vagyok a problemaimmal teljesen.. 6 .ik éve hasztalanul szerelmes vagyok egy sracba, de ő 50 kg magas nagyon vékony edzoterembe jár, bulizik, ezek közül egyiket se csinálom józan életet élek.. a suliban egy mondatot sose váltott velem rám ne nézett ment tovább és intett és ennyi ! Lenézett de most is . Csak írt és ennyi képeket küldött nekem , hivasozas és tali kilove, nem mondta meg őszintén, kereste a kifogasokat , 22 éves, szőke tenger kék szemei vannak, ő az esetem , túl kovernek tart és lenez engem , 6 év után és 3 hónap írás után én írtam rá de megse nezte viberen azzal jött nem mentek át az üzenetek, de nem vettem be , direkt törölte mert tudta ha belemegy látom megnezte.. azt mondta " szeret" így úgy amúgy azt ennyi.. csodálkoztam hogy most nem küld el a picsaba mint régen.. de csalódtam ismételten , 2 hét alatt lelkileg érzelmileg és kihasznalt szórakozott velem! Talizni " akart " velem , tudtam úgyse fog vagy lemondja valami kamu dumával, vagy ki se jön.. igazam lett.. 1 héttel lemondta azzal hogy " a haverjanak a gyerekének a szülinapja " lesz , neki fontosabb az mint én, kiborultam sírtam és elkulstem hosszan a francba, ő röhögött fejeket küldött nekem , tudta reg ezt a szülinapot csak direkt talalta ki. Azt mondta ha kimegyek ahol melózik és meglat - elfelejthetem, nem vállal fel ! Ez azt jelenti. Nem tudok vele kommunikalni. Magától nem keres nem ír, sosem már, a számom letiltotta , messengeren kicsong de nem veszi fel , aljas is , olyan a baráti köre akik nem fogadnanak el úgyszintén ahogy ő sem.. szerintem a haverjaival együtt kigunyoltak mindent megmutatott nekik amiket írtam, és mondták nem vagyok százas !! Teljesen osszetortem belül...

okt. 17. 07:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológust keress fel sürgősen!

A srácot meg felejtsd el, semmi értelme, kár érte minden könnycsepp. Átéltem, tudom miről beszélsz.

Pszichológus!!!!!

okt. 17. 07:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kerdes?

Ennyi problemaval egy pszichologust kene felkeresni.

Ha rendbejossz lelkileg, konnyebb lesz fogyni is.

A sracot felejtsd el, nem kellesz neki, bunko veled es csak azert ragaszkodsz hozza, mert semmjlyen masik emberi kapcsolatod nincs.

Hany eves vagy?

okt. 17. 07:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz fordulj mint az első írta.
okt. 17. 07:35
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Te magad rontod el az egészet ezzel a panikolással
okt. 17. 07:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

(Bocs, nem olvastam végig a szöveget, koncentráljunk a lényegre.)

Talán ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. És válts közeget, akik a súlyod miatt szekálnak, érettlen ostoba bugrisok, időt se érdemes rájuk pazarolni. 8 milliárdan vagyunk, válogathatsz, hogy kik legyenek a barátaid.

okt. 17. 07:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért futsz évek óta egy olyan ember után, aki már az elején egyértelművé tette, hogy nem viszonozza az érdeklődésedet? Ne legyél buta, ne tedd tönkre magadat.

A pszichológust én is csak ajánlani tudom.

okt. 17. 08:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért hagyod magad megalázni? Már rég meg kellett volna szakítanod vele a kapcsolatot, nem hagyni hogy játszadozzon az érzéseiddel.

Fogyni is ezért nem tudsz, nincs önuralmad, a testsúlyunk 80%-ban az étkezésen múlik. Nem kell diétázni csak keveset enni, és türelmesnek lenni.

Alapvetően nincs benned tartás, kitartás, tudatosság. A jó hír hogy ezeket fel tudod építeni magadban, sok-sok önismerettel. Beszélgess magaddal, nagyon jó mondás hogy ha nem tudod merre menj, indulj befelé.

okt. 17. 08:13
 8/16 anonim ***** válasza:
3%
Nézd, magas szőke, vékony. Szerinted rajtad kivűl mennyi lánynak tetszik? Én fiú vagyok, de soha nem szaladtam túl szêp lányok után. Nekem nem kell olyan, akire más is rögtön felfigyel. Volt nagyon csinos baratnőm, két év szerelem után megcsalt. Azóta én átnézek a túlzottan csinos lányokon, és belsö értékeket keresek.
okt. 17. 08:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Diétázni kéne és edzeni. Nem kell ahhoz edzőterem kérdező ám. Egy csomó videó van YouTube-on. Nem szükséges lenyomni 50 fekvőtámaszt sem, a saját tempódban kéne haladni. Egy fél év múlva tuti menne a futás is. Itt nem is a túlsúly miatt néznek le a legjobban hanem mert oda nyomakodsz ahol nem kellesz. Egyenesen kéred, hogy beléd rúgjanak. Mész a pofonokért. Ha elkezdenél diétázni, edzeni az önbizalmat adna neked, sokkal jobban éreznéd magad: "Ép testben ép lélek!"
okt. 17. 08:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én sem barátkoznék olyannal aki picsa, szar meg ilyeneket mond, engem zavarna és lelombozná az ambicióimat feléd.
okt. 17. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!