Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlenül írok nektek ,teljesen kétségbe vagyok esve ! Mit tehetek olyanert aki nem viszonozza a szerelmemet ,lenez ,megalaz ,semmibe se vesz ,aljas ,és a hátam mögött lehord kibeszel a haverjainak ??
Ez egy tankönyvi példája annak, hogy mikor kell átgondolni, és átformálni az értékrendedet.
Ugyanis neked mindössze annyi a szempont, hogy milyen a szeme színe, a haja, meg a testalkata. És ennyi. Neked ennyiből áll egy párkapcsolat, egy "szerelem". Te sem vagy ám sokkal jobb, hiszen te magad is csak a külsőségeket nézed, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy fénysebességgel ráznád le azt, aki mondjuk lehet, hogy más szem- és hajszínű, meg lehet, hogy nem 50, hanem 70 kiló, de szívből szeretne.
Ideje lenne egy kicsit elgondolkodnod az értékrendeden!
"igazából nincs lehetőségem sehol ismerkedni"
Dehogynem....
"akik nekem kellenek azoknak én nem kellek ,akinek én kellek az nekem nem kell ,vagy csak rövid ideig tartanak az érzelmeim"
Na igen, itt a probléma. Mert te felszínes vagy, ugyanakkor felszínes körökben meg nem sok sikered van, mert hát na... tudjuk, miért. Egyébként sem tartom ideálisnak, amikor egy kapcsolat nagyrészt a külső adottságokra épül, de ha neked ez kell, akkor viszont neked is fel kellene mutatnod ezen a téren valamit. Vagy formálni kellene egy kicsit az értékrendeden. Érzelmileg nagyon éretlen vagy, és ezen komolyan változtatni kellene!
"Nem tudok futni a súly miatt edzoterem nincs rá anyagi keretem.."
Ugyanakkor a kifogáskeresés bajnoka vagy.
Csak egy kis találékonyság kell ahhoz, hogy rájöjj, hogy tudnál többet mozogni, ahhoz meg végképp nem kell pénz, hogy kevesebbet egyél.
"nagyon vékony edzoterembe jár, bulizik, ezek közül egyiket se csinálom józan életet élek"
Erre mondom azt, hogy egy működőképes kapcsolat nem a szemszínen és a testtömegen fog múlni, hanem a hasonló személyiségen. Ezek mentén kellene elindulni.
"mondták nem vagyok százas"
Ebben mondjuk igazuk van.
Normális ember nem fog futni egy olyanért, aki nem egyszer, nem kétszer, és nem háromszor alázta már porrá. Tényleg érdemes lenne egy pszichológust felkeresned, mert érzelmileg éretlen vagy, lelkileg súlyosan sérült, nulla tartással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!