Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismeretlenül írok nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeretlenül írok nektek ,teljesen kétségbe vagyok esve ! Mit tehetek olyanert aki nem viszonozza a szerelmemet ,lenez ,megalaz ,semmibe se vesz ,aljas ,és a hátam mögött lehord kibeszel a haverjainak ??

Figyelt kérdés
Ez a srác 50 kg kb míg én 2 szer akkora ,hát nem sikerül fogyni , és sokan ítélnek el megse kérdezik, miért?? Szegyell mindenki nem vállal fel , és tudják hol a gyenge pontom ,oda szarnak ahol fáj... barátaim nincsenek ,ott is kihasznaltak, amíg segítettem őket addig " kellettem " amikor én voltam bajba vagy vagyok ,soha sehol senki sincs. Elveszettnek és egyedül érzem magam ,és depressziósan.. igazából nincs lehetőségem sehol ismerkedni ,mert akik nekem kellenek azoknak én nem kellek ,akinek én kellek az nekem nem kell ,vagy csak rövid ideig tartanak az érzelmeim! Nem tudok futni a súly miatt edzoterem nincs rá anyagi keretem.. próbálom tartani a súlyom.. ne hizzak el jobban ,ez megy legalább. De egyedül vagyok a problemaimmal teljesen.. 6 .ik éve hasztalanul szerelmes vagyok egy sracba, de ő 50 kg magas nagyon vékony edzoterembe jár, bulizik, ezek közül egyiket se csinálom józan életet élek.. a suliban egy mondatot sose váltott velem rám ne nézett ment tovább és intett és ennyi ! Lenézett de most is . Csak írt és ennyi képeket küldött nekem , hivasozas és tali kilove, nem mondta meg őszintén, kereste a kifogasokat , 22 éves, szőke tenger kék szemei vannak, ő az esetem , túl kovernek tart és lenez engem , 6 év után és 3 hónap írás után én írtam rá de megse nezte viberen azzal jött nem mentek át az üzenetek, de nem vettem be , direkt törölte mert tudta ha belemegy látom megnezte.. azt mondta " szeret" így úgy amúgy azt ennyi.. csodálkoztam hogy most nem küld el a picsaba mint régen.. de csalódtam ismételten , 2 hét alatt lelkileg érzelmileg és kihasznalt szórakozott velem! Talizni " akart " velem , tudtam úgyse fog vagy lemondja valami kamu dumával, vagy ki se jön.. igazam lett.. 1 héttel lemondta azzal hogy " a haverjanak a gyerekének a szülinapja " lesz , neki fontosabb az mint én, kiborultam sírtam és elkulstem hosszan a francba, ő röhögött fejeket küldött nekem , tudta reg ezt a szülinapot csak direkt talalta ki. Azt mondta ha kimegyek ahol melózik és meglat - elfelejthetem, nem vállal fel ! Ez azt jelenti. Nem tudok vele kommunikalni. Magától nem keres nem ír, sosem már, a számom letiltotta , messengeren kicsong de nem veszi fel , aljas is , olyan a baráti köre akik nem fogadnanak el úgyszintén ahogy ő sem.. szerintem a haverjaival együtt kigunyoltak mindent megmutatott nekik amiket írtam, és mondták nem vagyok százas !! Teljesen osszetortem belül...

okt. 17. 07:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem sehogyse. Amikor elkezdett neked írni aztán iskolába nem szólt hozzád? És te annak ellenére cseteltél vele? Hát drága kérdező magadnak csinálod a megaláztatást, nem aljas ha leírta konkrétan később, hogy talizás nem lesz. Az mit jelent, hogy munkahelyén ne jelenj meg? Oda akartál menni? Mégis miért? Amikor megmondta, hogy szülinapi partira megy és, hogy fontosabb a haverja te minek zavartad el a francba amikor egyértelműen őszinte volt veled? Az is furcsa, hogy bár letiltott te hívogatod. Mit akarsz, hogy feljelentést tegyen ellened? A súlyodra fogod, hogy nem vagy az esete, de valszeg zaklattad. Persze, hogy letiltott és tudni se akar rólad. Fogyni amúgy nem lehet futás, edzőterem nélkül? Én még ilyet nem hallottam. Kifogásokat keresgélsz, lusta vagy mint a dög és mindenáron pasit akarsz magadnak fogni. Az a kék szemű pasira is csak eszközként tekintesz 6 éve. Közben ismerkedtél másokkal. Egyáltalán nem szereted őt. Obszeszív vagy. Szépen tanulj, dolgozz, sportolj, fogyózz és ha nincs pénz pszichológusra gyűjts rá. Ne a párkapcsolatok érdekeljenek. Sok vagy még neten keresztül is. Biztos vagyok benne, hogy írtál, mondtál neki valamit ami miatt még inkább megundorodott tőled. Aztán szórakozott rajtad hiszen hagytad neki. Magaddal foglakozz, te vagy a legnagyobb hibás, nem mások aljasak.
okt. 17. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt talán át kéne rakni a tini párkapcsolatokba. Ne haragudj kérdező de én nem tudlak sajnálni. Olyan szekér után futsz és alázod saját magad ami sosem fog neked megállni. Nagyon gyerekes a felfogásod még ezért hiszem azt hogy nem lehetsz felnőtt. Ahogy mindenki írta pszichológussal kéne kezdeni.
okt. 17. 09:26
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Azt teheted, hogy olyannal ismerkedsz, aki emberszámba vesz.
okt. 17. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tankönyvi példája annak, hogy mikor kell átgondolni, és átformálni az értékrendedet.

Ugyanis neked mindössze annyi a szempont, hogy milyen a szeme színe, a haja, meg a testalkata. És ennyi. Neked ennyiből áll egy párkapcsolat, egy "szerelem". Te sem vagy ám sokkal jobb, hiszen te magad is csak a külsőségeket nézed, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy fénysebességgel ráznád le azt, aki mondjuk lehet, hogy más szem- és hajszínű, meg lehet, hogy nem 50, hanem 70 kiló, de szívből szeretne.

Ideje lenne egy kicsit elgondolkodnod az értékrendeden!

okt. 17. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
No, meg a másik dolog, hogy minden ép emberben van egy kis vészcsengő, ami megszólal akkor, amikor egy tahóval találja szemben magát. Tudod, igaz, hogy én férfi vagyok, de én is tudok nagyon nagy mértékben ragaszkodni valakihez, és ha megszeretek valakit, akkor teljes szívemből szeretem, no, de ha valaki egy bunkó velem, akkor egész egyszerűen nem tartom őt szerethetőnek. Egy párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és megbecsülés. Ha ez nincs meg, akkor a fene megette az egészet. Normális körülmények között meg egy ember arra fog vágyni, hogy valaki szeresse, és megbecsülje, és nem egy olyasvalaki után fog epekedni, aki gyökér módon viselkedik vele.
okt. 17. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"igazából nincs lehetőségem sehol ismerkedni"

Dehogynem....

"akik nekem kellenek azoknak én nem kellek ,akinek én kellek az nekem nem kell ,vagy csak rövid ideig tartanak az érzelmeim"

Na igen, itt a probléma. Mert te felszínes vagy, ugyanakkor felszínes körökben meg nem sok sikered van, mert hát na... tudjuk, miért. Egyébként sem tartom ideálisnak, amikor egy kapcsolat nagyrészt a külső adottságokra épül, de ha neked ez kell, akkor viszont neked is fel kellene mutatnod ezen a téren valamit. Vagy formálni kellene egy kicsit az értékrendeden. Érzelmileg nagyon éretlen vagy, és ezen komolyan változtatni kellene!

"Nem tudok futni a súly miatt edzoterem nincs rá anyagi keretem.."

Ugyanakkor a kifogáskeresés bajnoka vagy.

Csak egy kis találékonyság kell ahhoz, hogy rájöjj, hogy tudnál többet mozogni, ahhoz meg végképp nem kell pénz, hogy kevesebbet egyél.

"nagyon vékony edzoterembe jár, bulizik, ezek közül egyiket se csinálom józan életet élek"

Erre mondom azt, hogy egy működőképes kapcsolat nem a szemszínen és a testtömegen fog múlni, hanem a hasonló személyiségen. Ezek mentén kellene elindulni.

"mondták nem vagyok százas"

Ebben mondjuk igazuk van.

Normális ember nem fog futni egy olyanért, aki nem egyszer, nem kétszer, és nem háromszor alázta már porrá. Tényleg érdemes lenne egy pszichológust felkeresned, mert érzelmileg éretlen vagy, lelkileg súlyosan sérült, nulla tartással.

okt. 17. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!