Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy fiu ha ismeretlenul bejelolem facen az taszito? Gaz?
Figyelt kérdés
O sosem jelolne be nincs kozos ismerosunk, semmi.
Tiktokon lattam nagyon megtetszett az van ki irva neki hogy egyedulallo.
Nem irnek neki ha visszajelolne de ha ismerosok lennek onnan mar tobb esely van hogy elkedzunk beszelni mint igy.
Nem tudom taszito e ez? Vagy gaz? Es ha nem jelol vissza vagy van noje?
22 eves en 24.
jún. 9. 13:16
A kérdező szavazást indított:
Jeloljem be
Semmi ertelme jelolgetni
10 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Amugy megneztem a facebook kepeit stb, es facen szokott ismerkedni sok no lajkol neki szoval ha tetszek neki visszajelolne
jún. 9. 13:16
2/5 anonim válasza:
Miért lenne visszataszító? Egy jelölésben ma már nincs semmi.
Nem ismered, legrosszabb esetben nem jelöl vissza és ennyi.
3/5 anonim válasza:
Az lehet, hogy visszajelöl. Miért ne?
De miért írna rád?
4/5 A kérdező kommentje:
Facen szokott ismerkedni, miert ne irhatna ha tetszem neki?
Vagy ha ismerosok vagyunk es reagal a sztorimra aztan abbol mar lehet beszelgetes.
jún. 9. 13:40
5/5 anonim válasza:
Ilyet is csak nő tehet,ha férfi teszi lejáratják a városba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!