Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlenul nagyon megtetszett. Bejelolnem de ha nem jelol vissza fajni fog, vajon meger ennyi kockazazot?
Videot es kepet is lattam rola..azota sokszor eszembe jut hogy be kene jelolnom facen, de felek hogy nem jelol vissza. Nem ismerjuk egymast, soha eletunkben nem talalkoztunk, azt sem tudja hogy letezem. A felelem azert van, mert ha nem jelol vissza , aztan rossz erzes lesz. Ha visszajelol talan irnek is neki..nem tudom.
Soha eletemben nem volt meg velem ilyen. Kivancsi vagyok, izgatott, es bizakodo.
Viszont az a baj, hogy annyira ritka ha valaki tetszik, hogy rosszul vagyok mar most.
Tudom hogy fajni fog ha nem jelol vissza, ossze fogok torni hogy semmi remeny arra hogy beszeljunk.
Nem tudom mit kene tennem.
23 eves vagyok, o 27
A kerdes fokent az, hogy megeri e a fajdalmat ha nem jelol vissza, vagy felejtsem el es ne kockaztassak a fajdalom miatt.
Te mit tennel a leirtak alapjan?
Lattam nagyon tapasztalatlan vagy.
Ha nem jelolsz be, akkor sosem fogod megtudni a valaszt. Majd valaki elviszi helyetted
Jóisten, mint egy 10 éves.
És ha nem jelöl vissza, mi van akkor ? Lesznek ettől keményebb dolgok is az életben, kár ezen összetörni😀
Jelöld be, de hogy lehet ezt ilyen komolyan venni?? Azt mondod 23 éves vagy, de ugy izgulsz mint egy alig 13.
Ha visszajelöl akkor megdícséred valami képét, vagy videoját, ha nem akkor meg nem. Az élet ennél ezerszer keményebb dolgokat fog még hozni, minthogy egy vadidegen vissza jelöl e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!