Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megtetszett képek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett képek alapján egy fiú tiktokon, ha bejelölöm facen ismeretlenül kép nélkül visszaigazol szerintetek?

Figyelt kérdés

Semmi bejegyzesem sincs, nincs kozos ismerosunk, nincs kint kepem. Nem is akarok ki tenni magamrol, bejelolnem es napba tennek ki egy kepet,hogy amikor ra megy a profilomra meg tudja nezni ki vagyok. Velem egyidős 22 eves o is. Nem tudom van e esely arra hogy visszaigazoljon igy.

Szerintetek?

2022. nov. 25. 21:40
A kérdező szavazást indított:
Ha tetszek a storyba neki, visszaigazol
Nem fog mert kamu profilnak fog hinni
14 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Egybekent badoon is lattam, de nem lehet jobbra huzni mert olyan reg nem lepett be, ezek szerint nem zarja ki az internetes ismerkedest
2022. nov. 25. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Igazából a szavazat szerintem mindent elmond, de azért kiegészítem.

A legtöbb ember nem jelöl vissza olyan profilt, amin kb semmi nincs, még egy fénykép sem. Így már eleve necces. Bár veszíteni valód nincs.

"nem lehet jobbra huzni mert olyan reg nem lepett be, ezek szerint nem zarja ki az internetes ismerkedest"

Ha ezer éve nem lépett be, lehet már van valakije, nem ismerkedik.

Szerintem semmit nem buksz ha bejelölöd, max nem igazol vissza. De én a helyedben nem számítanék semmire. Arról nem is beszélve, ha esetleg nagyobb követőtáborral rendelkezik, valószínűleg amúgy sem te lennél az egyetlen aki ismerősnek jelöli, hátha..

2022. nov. 25. 22:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem sok eselyt latok hogy visszajelol de bejeloltem. Sok ismerose van, sokan lajkoljak, gondolom sokan jelolik, de nekem ez az elso ilyen akciom..hat remenykedek. Napba ki tettem egy kepet azert
2022. nov. 25. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Hajrá! :)

Miért nem teszel ki profilképet? Az se baj ha mondjuk takarja az arcod valami. Sokkal figyelemfelkeltőbb, mint a semmi. És mégsem mutat sokat. :)

2022. nov. 25. 23:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom mutogatni magam mindenkinek, napba ki tettem es ha visszaigazol latni fogja. Bar..lehet nyilvanosra kellene rakni, de akkor meg még rosszabb ha nem jelol vissza mert akkor nem tetszem neki
2022. nov. 25. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Arc nelkul nehez lesz.. minden heten 3 not megdug ..
2022. nov. 25. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam jelögetni, de ha ritkán mégis, mindenképpen írok egy üzenetet, ezt viszont is elvárom, ha jelölnek.

Írj pár szót neki, nagyobb az esély.

2022. nov. 26. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:
hülyeség hogy Badoon emiatt nem lehet jobbra húzni, én se léptem be egy ideje, jött is az értesítés, hogy elrejtették mások elől a profilom, valószínűleg más az oka
2022. nov. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!