Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett képek alapján egy fiú tiktokon, ha bejelölöm facen ismeretlenül kép nélkül visszaigazol szerintetek?
Semmi bejegyzesem sincs, nincs kozos ismerosunk, nincs kint kepem. Nem is akarok ki tenni magamrol, bejelolnem es napba tennek ki egy kepet,hogy amikor ra megy a profilomra meg tudja nezni ki vagyok. Velem egyidős 22 eves o is. Nem tudom van e esely arra hogy visszaigazoljon igy.
Szerintetek?
Igazából a szavazat szerintem mindent elmond, de azért kiegészítem.
A legtöbb ember nem jelöl vissza olyan profilt, amin kb semmi nincs, még egy fénykép sem. Így már eleve necces. Bár veszíteni valód nincs.
"nem lehet jobbra huzni mert olyan reg nem lepett be, ezek szerint nem zarja ki az internetes ismerkedest"
Ha ezer éve nem lépett be, lehet már van valakije, nem ismerkedik.
Szerintem semmit nem buksz ha bejelölöd, max nem igazol vissza. De én a helyedben nem számítanék semmire. Arról nem is beszélve, ha esetleg nagyobb követőtáborral rendelkezik, valószínűleg amúgy sem te lennél az egyetlen aki ismerősnek jelöli, hátha..
Hajrá! :)
Miért nem teszel ki profilképet? Az se baj ha mondjuk takarja az arcod valami. Sokkal figyelemfelkeltőbb, mint a semmi. És mégsem mutat sokat. :)
Nem szoktam jelögetni, de ha ritkán mégis, mindenképpen írok egy üzenetet, ezt viszont is elvárom, ha jelölnek.
Írj pár szót neki, nagyobb az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!