Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiwen véletlenül találtam egy lányt, nagyon tetszik, minden paraméter megfelelő, csak az a gond hogy full ismeretlen. Bejelöltem, visszaigazolt. Adjatok tippet, ilyet még nem csináltam! Mit tegyek?
hát ez nem kérdés... msn-ed van szerintem :) kérd el, vagy ha kintvan neki akkor vedd fel, beszélgess vele sokat, és hivd el találkozni...ennyit tudok javasolni.
U.I.: ne vedd fel szó nélkül, mert azt nemtudja mire vélni:S, inkább irj rá és várd meg míg bejelöl, és akkor megtudod h érdekled-e kicsit is :)
Szia!én pont igy ismertem emg a mostani barátom,már 3hónapja együtt vagyunk:)
Irj neki Iwiw-en egy levelet...hogy szimpatikus,tetszik,felveheted-e Msn-re és szeretnéd megismernim,ha kölcsönös akkor ugyis vissza ir:)
Sok sikert!//a fejleményekröl majd értesits minket!:)//
Szia!én pont igy ismertem meg a mostani barátom,már 3hónapja együtt vagyunk:)
Irj neki Iwiw-en egy levelet...hogy szimpatikus,tetszik,felveheted-e Msn-re és szeretnéd megismernim,ha kölcsönös akkor ugyis vissza ir:)
Sok sikert!//a fejleményekröl majd értesits minket!:)//
Akkor hajrá!szólitsd meg a buszon:)
utolsó hozzászóló:D...bocsi nem tudom miért küldte el kétszer.../Karinthy,Ady parodia xD/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!