Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek nem gond?
Sziasztok! Az van hogy pattanásos a bőröm. Nem annyira durván de sajna meglátszik. Viszont szép, és sportos alakom van a fenék és a cicik is rendben vannak. Csak az arcommal van a baj.:S Nektek nem gond ha egy lány pattanásos?
Köszi előre is a válaszokat :)
16/L
Szerintem nem csak azzal van baj-.-"
Hallod szinte katasztrófa az a pattanás:S Tényleg felháborítóXD Húzz a fejedre egy zacskót! Szegényke még a végén depresziós leszel a pattanásaid miatt:( Nem érdekel a pattanásod és az se hogy mekkra a feneked, a cicid és az IQ-d.
Egy kép után megmondom, hogy bejössz-e.
Cserébe ígérem kapsz rólam is egy képet és talán többre fogod magadat becsülni majd ezek után. :D
Írj privit!
Látni kéne, de én pl. a buszon is szoktam látni, 1 lányt, külsőre korra hasonló mint te, jó az alakja, de pattanásos az arcbőre, azt leszmítva szép az arca szemei minden, engem egyáltalán nem zavarna. De ha kitennél 1 képet ide vagy küldenél privátban egyszerűbb lenne válaszolni a kérdésedre.
18F
Szia!
Nekem nem gond 1-2 pati. Úgy sem az a lényeg. Imádom a sportos lányokat. Szívesen kinyalnálak, és ha nem vagy buta, még járnék is veled. Ha érdekel, akkor írj privit.
Rólam annyit, hogy nem vagyok pattanásos, de cicim sincs.
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!