Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy jófej, humoros, kedves srác vagyok és van egy lány, akivel majd randizni fogok. Neki az olyan srácok jönnek be mint én, de az gond, hogy nekem idő kell ahhoz, hogy megnyíljak. Első randin, biztos, hogy nem tudnám magam adni. Mit csináljak?
Ismerem magam, és tudom, hogy megszólalni se tudok majd, meg, hogy remegni fogok. Az jó ötlet, ha a csajnak megmondom msn-en,(mert eddig csak ott beszéltünk)hogy én ilyen vagyok, hogy idő kell, hogy megnyíljak. Ha nem akkor mit kéne tennem?
15/f
vedd lazán
úgy hogy max nem jön össze nagy dolog
segít a légzéstechnika is, vagy 5-6x nagy levegő, kifúj
lényxeg, hogy nyugodj meg
én az ilyen jellegű gondjaimat a kérdezéssel oldottam meg. Nyilván ő is izgulni fog neked semmi dolgod nincs csak érdeklődj előle. De ne azt hogy "na és?... mivan veled?"
mert ez gáz. Ha beszéltetek msnen akkor biztos kiderült már egykét közös dolog. ez is jó alap lehet. Miközben válaszol, Neked már csak folytatnod kell a beszélgetést plusz ő is kérdezni fog és egy konkrét kérdésre könnyű válaszolni és már működik is a beszélgetés. Nekem ez vált be azóta van egy 4 éves lányunk. Úgyhogy hajrá.
Ha nem tudod "magadat adni", annál jobb, mert nem esel abba a hibába, amibe sokan (hogy ti. sokat locsognak). Ne beszélj, hanem inkább kérdezz. Az idő kétharmadában a nőnek kell beszélnie. A nő nagyon figyelmesnek és szimpatikusnak tartja, ha érdeklődnek iránta. Éppenséggel egy-két személyes kérdés többet ér, mint száz poén. A válaszaihoz kapcsolódva te is feltárhatsz magadról ezt-azt, és az már könnyen is fog menni. (De NE próbálj hasonulni hozzá, ne hazudj, ne állítsd be magad olyannak, mintha jobban hasonlítanál hozzá, mint a a valóságban. Ha valamiről más a véleményed, azt mondd el, de anélkül, hogy kritizálnád.)
Még egy tanács: a nőügyekben lehetőleg tartsd távol magadat az msn-től, iwiwtől és más efféle időrabló és fölösleges kacatoktól. Egy online "beszélgetésből" hiányzik a kommunikáció nonverbális csatornája, ami döntő jelentőségű az udvarlásban. MSN-en keresztül pl. nem látod, hogy untatod-e vagy felkeltetted az érdkelődését, nem látod, hogy milyen kedve van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!