Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti visszaigazolnátok így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti visszaigazolnátok így egy "ismeretlent" a facebook-on?

Figyelt kérdés

Egy külföldi levelezősoldalon ismerkedtünk meg, jó pár hónapja levelezgetünk. Elkérte az msn címemet, megadtam neki (mivel úgy is pár havonta járok fel, nem számít nagy infó forrásnak rólam) de most be szeretne jelölni a facebook-on is.

Mit gondoltok erről? Hallottam hogy nagyon kell vigyázni a külföldiekkel, bár ő normálisnak tűnik, informatikus, svájci 29 éves fiú. Már kérdezte hogy járnék-e külföldivel, de nem válaszoltam neki.

2012. jún. 3. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
bizalom kérdése az egész szvsz...
2012. jún. 3. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha informatikus, és külföldi, elég rossz kombináció azért.. hát... nem tudom, te döntsd el.
2012. jún. 3. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te megbizhatónak találod a beszélgetések alapján akkor nyugodtan jelöld vissza én már nem jelölgetek vissza olyat akit még soha életemben nem láttam meg az arabokat sem mert unom hogy állandoan piszkálnak..
2012. jún. 3. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Ő nem arab, egy fehér srác, a munka mellett még tanul az egyetemen... Csak hát nem tom. Suli meg ilyenek nincsenek megadva az adatlapomon, de hát ő mégiscsak idegen.

Ti mit tennétek a helyemben?

2012. jún. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!