Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen lány visszaigazolt, majd megkérdezte, honnan ismerjük egymást. Lehetek őszinte?
Figyelt kérdés
tegnap részegen nyomkodtam a gépem, na pár idegen nőt megjelöltem. Az egyik ma visszairt, hogy honnan ismerem. Megirhatom neki, hogy "igazából sehonnan, csak tetszettek a képeid" ?2016. júl. 19. 23:29
3/9 A kérdező kommentje:
nem leszek túl szánalmas?
2016. júl. 19. 23:34
4/9 anonim válasza:
de, de a szánalom rizikója nélkül nincs pina sem.
6/9 anonim válasza:
A nők általában díjazni szokták ha nincs benned szégyen érzet :)
7/9 anonim válasza:
Ha bunkò lesz még el is küld melegebb éghajlatra szóval ne lepődj meg semmin se.
8/9 Bence_ válasza:
Vállald! Őszintén!
Ha szimpatikus vagy akkor ☺ ha meg nem akkor úgyis 8 mit hazudsz.
9/9 anonim válasza:
Hát én tuti megírnám neki sok sok sírósnevetős fejjel. Viszont a végére azért odabiggyeszteném,hogy ha már "véletlenül" így hozta a sors akkor beszélgessetek, mert érdekesnek tűnik és egy csomó kacsintó fej.
Ha jófej akkor évre visszaír. Hameg karótnyelt akkor tilt. Én nagyon nevetnék, hogy ismét egy idiota de azért beszélnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!