Facebookon kiszemelt lány visszaigazolt, de hogyan irjak rá?
Figyelt kérdés
ne gyertek azzal hogy : szia
a kérdésem az, hogy miután visszairt mégis mit mondjak?
"azért jelöltelek be mert rohadtul tetszel" ? ... tehát, nem tudom miről kéne beszélni
zene izlés hasonló, más közös dologról nem tudok
2014. nov. 11. 17:17
1/10 anonim válasza:
Az adatlapod alapján nagyon szimpatikusnak tűnsz, nincs kedved beszélgetni? Mit csinálsz szabadidődben stb stb. itt már csak rajtatok áll
2/10 A kérdező kommentje:
#2 ez olyan sablon duma... épp ez az amit el akarok kerülni, ennyi nyilván nekem is eszembe jutott de ez elég béna...
2014. nov. 11. 17:19
3/10 anonim válasza:
ha már vissza igazolt, akkor bármilyen sablont írhatsz szerintem, hisz nem letiltott, hanem vissza igazolt..
4/10 anonim válasza:
Szia, már egy ideje felfigyeltem rád, csak valahogy sosem tudtam hogy kezdjek neki :), remélem nem tartod tolakodónak, úgy hogy egy megkérdem milyen napod volt? :D
5/10 anonim válasza:
Akkor gondolkozz és találj ki valamit te, hogyha az nem tetszik, amit a válaszolók írnak, de várj csak...Tudod mit? Ennyi fantáziával szerintem nem lesz túl hosszú az a beszélgetés, de remélem hogy tévedek :)
7/10 anonim válasza:
Felvezetésnek szerintem jó az amit a #2-es írt:)
8/10 anonim válasza:
nekem az 5ös sokkal szimpatikusabb mint a 2es, viszont ez a milyen napod volt kérdés ez szintén a kettes szintjén van, hanyagolni kellene, de az első mondat jó!
9/10 A kérdező kommentje:
hát az oké hogy visszaigazolt, de nem ir vissza... nem értem akkor mi a francnak igazolt vissza
2014. nov. 13. 18:23
10/10 anonim válasza:
Mert ő #yoloswagb!tch, ha sok ismerőse van, de nem vagy szimpatikus neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!