21 éves fiú vagyok, a kiszemelt egy nagyon csinos és értelmes 26 éves csaj, akit még régebben ismertem meg (személyesen 2 éve beszéltem vele utoljára), nemhiszem, hogy van most barátja, közelebb akarok hozzá kerülni, lehetne nála esélyem?
Tehát nálam kb 5 évvel idősebb a csaj, értelmesnek tűnik és nagyon jól is néz ki. Régebben sokat beszélgettünk és az jött le nekem, hogy bejöhetek neki, nem tartom magamat hülyének sem csúnyának. A terv az lenne, hogy jobban megakarom őt ismerni esetleg lehetne is köztünk valami mielőtt még kiköltöznék külföldre, Ausztriába (megvan az oka, hogy miért most nem térnék ki rá).
Az eltelt 2 év alatt sokat változtam, szerintem ő is, nem beszéltem vele azóta személyesen, csak e-mailen pár szót, és mostanában merült fel, hogy megbeszélnénk egy találkozót majd, ami nálam lenne az albérletben. Ugye ez lenne részemről az első s egyben utolsó találkozó is vele az út előtt, tehát elég nagyot kellene ott durrantani, hogy levegyem a lábáról és esetleg érdeklődést keltsek benne irántam. Milyen tippeket tudnátok nekem ajánlani esetleg, hogy mély nyomot hagyjon a csajban ez a találkozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!