Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány akit még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány akit még régebben vettem fel IWIW-en (visszaigazolt). Már írtam neki 2x is. Az egyik levélre nem válaszolt a másikat meg még azóta sem olvasta el. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
MSN-en nem tudom elérni mert (szószerint) sosincs fennt, viszont tudom hol dolgozik, ez jól jöhet valamire?
2008. jún. 17. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem jösz be neki vagy nem akar veled összejönni.Esetleg van már neki pasija :)Szerintem ezért nem válaszolt neked.Ha így van szeintem nem érdemes vele foglalkozni.Keress mást!
2008. jún. 17. 18:56
 2/9 A kérdező kommentje:

1: Nincs pasija.

2: Ha nem jönnék be neki akkor szerintem nem igazolt volna vissza. Ráadásul mikor bejelöltem írtam neki hogy miért jelöltem be.

2008. jún. 17. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs,de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni,aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkereső,hanem a barátaid,ismerőseid listája.Egyébként ha nem válaszolt,lehet h sok a dolga,várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidőszakban...
2008. jún. 17. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Van, akit én is csak azért jelölök vissza, hogy ne bántsam meg. De azért tényleg várj még egy kicsit, hátha később válaszol.
2008. jún. 17. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:

ó drága vivien

láttalak az iwiwen

ha jólértem, nem ismeed a csajt, csak bejelölted. szerintem az ilyen "kapcsolatok" felejtősek. nem rosszindulatból mondom, szerintem nincs jövője ilyesminek

2008. jún. 17. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy pasit bejelöltem és majdnem összejöttünk.Csak a távolság az nem működött
2008. jún. 17. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy régimódi vagyok....de miaz hogyha valakit bejelölsz iwiwen és visszaigazol akkor tuti bejössz neki? személyesen már nem ismerkedik senki? hova halad ez a világ...
2008. jún. 17. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Tehát semmi reakciója nem volt, semmi pozitív jelzést nem adott (az hogy visszaigazolt, nem jelent semmit, lehet hogy csak növelni akarta az ismerősei számát) ergó ne várj tőle semmit. Ha MSN-en sosincs fent, valószínű letiltott vagy vissza se igazolt. Szerintem keress mást, de ne a neten.
2008. jún. 19. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát őőő...Énsem társkeresőnek használom az IWIW-et, csupán nagyon ritkán ha véletlenül megpillantok olyan aki tényleg tetszii, cak azt jelölöm meg.

Ezzel a lánnyal meg az az igazság hogy a haveromék sulijába jár, s a sulijuknak van olyan hogy minden évvégén kapnak digiévkönyvet, s mikor haverral néztük akkor láttam meg, s ezáltal tetszett meg.

2008. jún. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!