Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért pörgök rá minden ismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pörgök rá minden ismeretlen nőre aki kedves velem , vagy szépen néz ?!

Figyelt kérdés

Nem vagyok már tini. Kapcsolatom is van .Hullámzó.

De mostanában rengeteg random nő kerül a látóterembe.

Fesztiválokon de akár a lenti boltban is ..

Ilyenkor napokig forgok a dolgon , hogy meg kellene jobban ismerni őket .

Viszont kapcsolatom van , így nem lehet.

Más került már ilyen helyzetbe ?

Miért szeretek vagy akarok szeretni minden cuki nőt? :D

Pszichopata vagyok vagy hülye?

Tudom nem megválaszolható kérdések. De szívesen olvasok sztorikat tőletek.

30 FF

2023. júl. 24. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég neked a párod. Hogy most azért, mert rossz a kapcsolatotok vagy neked van valami vágyad, önigazolási kényszered, azt neked kell tudnod.
2023. júl. 24. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Mekkora egy ringyó vagy, szerencsétlen barátnőd..
2023. júl. 24. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Az embernek jóleső érzés meghódítani a nőket.

Én nő vagyok, nekem is jól esik, mikor megnéznek. Különösen jól tud esni, mikor úgy néz rám egy férfi, hogy kb. azt érzem mindent meg is beszéltük, pedig nem szóltunk egy szót sem.

Sokat gondolkodtam én is, hogy miért "kell" ez nekem, mert a párkapcsolatom rendben van, nincs semmi okom panaszra.

Minden ember egyedi, talán emiatt vonz mindig egy ismeretlen, izgalmas idegen, mindig meg akarom fejteni.

Most úgy tűnhet meg is csalom a párom, pedig nem.

2023. júl. 24. 19:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki mert nem tudom mi vagyok. :)

Lehet ringyó de inkább összetettnek mondanám magam.

A 3. válaszadót nagyon adom .. kb dettó ugyanez.

Az elsőnek pedig köszi :)

2023. júl. 24. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Elszoktál az idegen nöktől ezért minden kisebb kedvességet flörtnek veszel fel.ez szerintem normális egy pontig , aztán tudatósítani kell magadban a valóságot.
2023. júl. 25. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert nem olyan jó a kapcsolatod és hiányzik valami, ami így bukkan fel.

Nem feltétlenül szakítani kell, ha amúgy ad annyit, ez csak egy jelzés, hogy Ideje lenne a kifelé helyett inkább a kapcsolatodra fókuszálni jobban.. ebből lesz idővel a tagadás, egymás mellett éldegélés, megalkuvás stb

2023. júl. 31. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:

"mostanában rengeteg random nő kerül a látóterembe"

Mert nem otthon nézelődsz, az nem jó vagy nem elég neked. Otthon kéne rendet rakni ha még lehet, főleg mert már gond neked a kapcsolat, akadályoz a kifelé nézelődésben. El kell döntened, hova akarod tenni a figyelmedet, az energiádat.

2023. aug. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!