Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Konnyu nocskenek fog tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konnyu nocskenek fog tartani engem ha irok neki ismeretlenul? Egy varosban lakunk, de nem ismerjuk egymast. 24l

Figyelt kérdés

Facebookon lattam meg ot, nagyon megtetszett, ritka ez nalam. Még eloben sem tetszik senki, nemhogy kepeken..de o, nagyon megfogott kulsore. Egy nagyvarosban lakunk, soha nem lattam szemelyesen, nem tudja ki vagyok. Nem tudom be merjem e jelolni, felek hogy konnyu kocskenek fog engem hinni, aki minden ismeretlen ferfit jelolget, pedig ez nem igaz, soha nem szoktam ilyet csinalni.

Megszeretnem ismerni ot, beszelgetni szeretnek vele..

De ha nem jelol vissza nagyon rossz erzes lesz.

Mit kellene tennem?

2023. márc. 15. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Jeloljem be
Ne tegyem
21 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Ő idősebb, 28 korul van
2023. márc. 15. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem muszáj bejelölnöd, jobb esetben anélkül is tudsz írni neki.
2023. márc. 15. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy kicsit azért fura lenne. Mi lesz, ha képeken tetszik neked, de élőben nem jön be? Próbáld valahogy élőben is "meglesni" először! (Ehhez tudd meg, hol lakik vagy hol dolgozik, merre fordul elő, stb., esetleg közös ismerősökön elindulás segíthet.)
2023. márc. 15. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelöld be és rögtön azután írd is meg neki, hogy miért jelölted.

Anélkül nem fogja érteni.

2023. márc. 15. 21:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Anelkul nem merek neki irni, nincs kint hogy kapcsolatban van ,nincs novel kep, de nem tudom egyedulallo e
2023. márc. 15. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Meg kell probalni.

Ha ezen ki akad, akkor maris tudod milyen a pasi :D

2023. márc. 15. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Egyszerűbb, ha bejelölöd. Arra rá lehet fogni, hogy valakivel összetévesztetted és azért jelölted be. És abból is lehet beszélgetés.
2023. márc. 15. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Biztos annak fog, de te tudod :D
2023. márc. 15. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Bejelölöd, ha visszaigazol ráírsz. Nem "rosszlány" stílusban, hanem emberi módon. Ha értelmes válaszol, és beszélgettek. Ott kiderül minden ami homályos.

Ha nem igazol vissza, akkor ne próbálkozz, mert úgy biztos "könnyű nőcskének" fog tartani.

2023. márc. 16. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!