Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konnyu nocskenek fog tartani engem ha irok neki ismeretlenul? Egy varosban lakunk, de nem ismerjuk egymast. 24l
Facebookon lattam meg ot, nagyon megtetszett, ritka ez nalam. Még eloben sem tetszik senki, nemhogy kepeken..de o, nagyon megfogott kulsore. Egy nagyvarosban lakunk, soha nem lattam szemelyesen, nem tudja ki vagyok. Nem tudom be merjem e jelolni, felek hogy konnyu kocskenek fog engem hinni, aki minden ismeretlen ferfit jelolget, pedig ez nem igaz, soha nem szoktam ilyet csinalni.
Megszeretnem ismerni ot, beszelgetni szeretnek vele..
De ha nem jelol vissza nagyon rossz erzes lesz.
Mit kellene tennem?
Jelöld be és rögtön azután írd is meg neki, hogy miért jelölted.
Anélkül nem fogja érteni.
Meg kell probalni.
Ha ezen ki akad, akkor maris tudod milyen a pasi :D
Bejelölöd, ha visszaigazol ráírsz. Nem "rosszlány" stílusban, hanem emberi módon. Ha értelmes válaszol, és beszélgettek. Ott kiderül minden ami homályos.
Ha nem igazol vissza, akkor ne próbálkozz, mert úgy biztos "könnyű nőcskének" fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!