Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gaz ha bejelolok egy ismeretle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha bejelolok egy ismeretlen ferfit aki nagyon tetszik de nem igazol vissza? Nevetsegesnek fog gondolni?

Figyelt kérdés

Egy varosban lakunk, de 1x lattam egy boltban, nem ismerjuk egymast.

Be szeretnem jelolni csak felek hogy nem igazol vissza, es az nagyon kellemetlen erzes lenne, nincs kapcsolata egyebkent, van kint kepem, ha nem jelolne vissza az azert lenne mert nem tetszem neki.

Nevetsegesnek gondolna ha bejelolnem?

Gaz dolog igy ismeretlenul?

De sehogy mashogy nem tudok kontakba kerulni vele sajnos.

Viszont ugy erzem ha nevetsegesnek fog gondolni, ha nem, nem igazan van vesztenivalom, a kellemetlen erzes meg ugyis elmulik majd es legalabb megprobaltam.

2022. nov. 19. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

De kit érdekel mit gondol?

Jelölted és kész, nem jelöl vissza akkor nem, legközelebb is ugyan úgy elmész mellette a holtan 🤷🏻‍♀️.

2022. nov. 19. 01:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik, ismerkedni szeretnek vele. Erdekel hogy mit gondol rolam
2022. nov. 19. 01:35
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

1x láttad egy boltban, lehet sosem fogod többet, jelöld be, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Nem ciki, azt sem tudja ki vagy.

Honnan veszed, hogy nincs kapcsolata? Lehet nős, 2 gyereke van, csak nincs kiírva face-en.

2022. nov. 19. 02:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
HOnnan tudtad meg a nevét, ha csak a boltban láttad 1x?
2022. nov. 19. 07:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem gaz!
2022. nov. 19. 07:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha fiatal lany vagy akkor vissza fog, erre a karomat tennem!
2022. nov. 19. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Annyira ciki, ha egy nőnek már ennyire kell nyomulni, és erőlködni. Én megvárom még a férfi kezdeményez.
2022. nov. 19. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:

12:44-es Hogy kezdeményezzen a férfi, ha csak a lány látta, egyszer a boltban és nem ismerik egymást. Miből gondolod hogy nem kezdeményezné ha ismerné?

Kérdező szerintem jelöld be nyugodtan, veszteni valód nincs. Ha rákérdez miért jelölted be max azt mondod neki, hogy csak most költöztél ide és próbálsz ismerkedni. De szerintem semmiképp sem fog nevetségesnek gondolni.

Nagyobb rá az esély, hogy így felfigyel rád és majd ő próbál meg közeledni.

2022. nov. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!