Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha névnapra kapnátok ismeretlen számról SMS-t érdekelne titeket ki kuldte?
Mit írjak bele ahhoz , hogy tudjuk folytatni az ismerkedést ( feltéve ha szeretné ő is)
Vagy nőként nehogy írjak ??!24.e Gábor napig kellene kitalalnom
Nem vagyunk ismerősök meg facen egy random akárki is 100 köszöntést kap, akkor észre se venne lehet.
Vagy ez nem jó logika ?
Ha ennyire idegenek vagytok, hanyagold az smst. Kicsit bizarrnak tartanám. Jelöld be, ha bejössz neki, vissza fog igazolni. Nem facen gondoltam, hanem messengeren privát üzenetben. Pl. Köszönöm a vissza igazolást, boldog névnapot kívánok :)....
Ebből lefogja vágni hogy ismerkedni szeretnél. Ha ő is akar, akkor tovább iszik a beszélgetést.
Latasbol ismerjük egymást csak de szerintem a nevem sem tudja.
Én egy kicsit nyomozgattam onnan van meg a száma.
Ha csak látásból ismeritek egymást, akkor mit akarsz vele folytatni? Még el se kezdtétek.
Egyszer kaptam köszöntést egy ismeretlen számról. Rákerestem a google-ban a számra, semmi találat, tovább nem is érdekelt.
Személyesen ismerkedjetek, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!