Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már mintha szerelmes lennél olyanba akit nem ismersz, nem láttál, nem beszéltél vele? Csak interneten leveleztek.
Esetleg képet láttál róla.
Tudom, hogy így nem lehet szerelmes az ember. Azért írtam, "mintha".
Mi lett a vége?
Mennyi idő alatt sikerült elfelejteni?
Mennyi ideig beszéltetek?
Azt hiszem inkább abba kellene hagyni, félek annál rosszabb nehezebb lesz később. Több úgysem lehet.
Hasonló helyzetben vagyok én is
Én inkább megszakítottam a kapcsolatot az illetővel, amig nem élem bele magam túlzottan
De igy is elég rossz érzés
Egyetértek az elsővel
Egyébként talán 2xer volt ilyen az életemben
Az egyikkel majd egy évig beszélgettem online a másikkal viszont több évig!
Bele szerettem a személyiségébe. De mind hiába ha meglátod és egyszerűen nem vonzó számodra, nincs kémia és óriási csalódás élőben.
Én az egyik srácról csak képet láttam. De majdnem 1 év volt mire odáig is eljutottunk. A másikkal nem volt kép csere csak személyes találkozó
Mind a 2 hatalmas csalódás volt. Ilyenkor az ember akaratlanul is totál kiábrándul szerintem...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!