Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik csak az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csak az interneten írogatnak egymásnak, még soha nem találkoztak, azok mi alapján írják, hogy szerelmesek a másikba, vagy nevezik a párjuknak?

Figyelt kérdés

Ez nem éretlen hozzáállás, hogy valakibe szerelmesek vagyunk, akit igazán nem is ismerünk, nincs semmilyen közös élményünk, nem töltöttünk még személyesen időt egymással?

Tudom, azt írjátok majd, hogy törődjek a saját dolgommal, de azért érdekelne, hogy mire alapozzák a szerelemet, vagy lehet-e kapcsolatnak nevezni ezeket?

2018. máj. 21. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az emberek valószínűleg a szerelembe szerelmesek, esetleg már ezer éve egyedül vannak és emiatt túlzottan szeretetéhesek, vagy talán éppen pont az az oka, hogy még sosem voltak szerelmesek, gőzük sincs, hogy az mit jelent, mit kéne érezni az embernek olyankor.
2018. máj. 21. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos ez egy nagyon veszélyes dolog. Én is jártam már így..egyszer találkoztam valakivel, utána sokat csetelgettünk(nagy távolság miatt 2 hónapot kellett várni a második talira), én a csetelgetés során konkrétan beleszerettem, de a bókolgatások alapján elmondása szerint ő is, aztán a tali előtt 2 nappal felszívódott. Igazából egyrészről fájt a dolog, másrészről meg pikkpakk kiábrándultam belőle, mert elég pszichopata lehet, aki azzal szórakozik, hogy hülyítget valakit hetekig, meg ezek szerint hazudozik. Nem tudom felfogni, hogy mi értelme lehet ennek, de a lényeg, hogy azóta nem csinálok ilyet, ha valaki messze lakik, akkor nemis írogatok vele, mert a szerelem tényleg csetelgetéssel is ki tud alakulni aztán sírás a vége. Ja meg olyan is volt, hogy valakivel írtam-telefonáltam 2 hétig, már nagyon vártam az első talit..de hatamas csalódás volt, mert élőben egész más a személyiség, mint cseten. Szóval ez az internet nagy veszélye.

Természetesen ezt nem lehet kapcsolatnak nevezni, de az ember hajlamos ezt hinni, ha ki van éhezve a szeretetre.

2018. máj. 21. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a fejükben létrehozott képbe szerelmesek. Ha az emberek neten ismerkednek meg mindig van egy hozzá társított kép, sőt valaki már el is képzel bizonyos történeteket, hogy majd milyen jó lesz átélni velem és ezek miatt érzik szerelemnek, de szerintem inkább összekeverik a vággyal valaki után, az pedig nem szerelem. Aztán jön a tali és ez a kép nem teljesen olyan lesz, amilyennek elképzelték és hirtelen a "szerelem" is eltűnik egyik pillanatról a másikra.
2018. máj. 21. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen ember van a legkönnyebb helyzetben!

Ugyanis valójában egy fantáziaképbe szerelmes, ami csak a fejében létezik.

És a fantáziaképe sosem nyűgös, nem izzadt, nem nőtt pattanás az orrán, nem forgolódik egész éjszaka lázasan, nem eszi meg az utolsó kekszet, egy szó mint száz, semmi olyat nem csinál, ami egy húsvér emberben marha bosszantó tud lenni a többségnek.

2018. máj. 21. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem illúziójába szerelmesek. Baromi rossz tud lenni ez is, nagyon tud fájni közben is, hogy vágyakozol a másik után, az érintések, az intimitás után, aztán ha vége szakad akkor az fáj. Még ha nem is volt konkrét kapcsolat, akkor is egyfajta szakításként éli meg az ember.
2018. máj. 21. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezek éretlen emberek, nem mindenki érett, tudod......
2018. máj. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!