Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy ismeretlen ferfi de csak annyit tudok rola hogy autokereskedo. Ha eljatszom hogy autot akarok venni, van ra esely hogy kezdemenyez?
Nincs jogsim, de az a tervem hogy kinezek egy autot, felhivom hogy meg van e még, es megkerdeznem hogy mikor mehetnek el megnezni. De nem akarom megvenni ezert elmennek, es mondanam neki hogy még ma megyek megnezni egy masik autot is, szoval csak megnezem, még nem dontottem.
Van igy ra esely hogy kezdemenyez?
Az a helyzet, hogy semmi kozos ismerosunk nincs, nem is tud a letezesemrol. Csak igy tudnek kapcsolatba lepni vele, nem zavarnam sokaig a munkajaban az egesz 10 perc sem lenne. Csak kivancsi vagyok hogy kezdemenyezne e, flortolne e velem, egyaltalan tetszenek e neki..
Nem tudom megmerjem e tenni. Soha nem csinaltam meg hasonlot sem.
Nem gondolomnam hogy rarepul a vevokre, de azert en is probalnek vele flortolni ha latnam hogy tetszem neki. Facebook profilja alapjan, egy nagyon szereny, normalis ferfi de a szeme ravasz.
Tudom hogy ez a munkaja, de max 10 percig lennek. Es nem gondolom hogy mindenki aki oda megy , vesz is kocsit.
Szerintem csak gázul jöhetsz ki ebből akkor is megtetszenél neki.
Mérges lesz ha nem tudja rád sózni,de valószínűbb, hogy rögtön levágja, hogy nem is akarod megvenni,na meg szakmai kérdésekben beéghetsz, és ha el kell vinned egy körre. Próbálkozz be nála ha ennyire tetszik de ne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!