Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez az erős vonzódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az erős vonzódás kizárólag egy ember felé ami nem múlik?

Figyelt kérdés

Évek óta tart,semmi nem történt közöttünk soha,bár egyértelmű volt mindkettőnk részéről a brutális vonzódás az első pillanattól kezdve(nem csak testi,hanem lelkileg is). Nyilvánvalóan nem történhetett volna amúgy sem,az nem lett volna korrekt abban a helyzetben amiben vagyunk. Talán majd egyszer.

Azóta már nem ott élek ahol ő, egy éve nem is láttam, mégis párnaponta róla álmodok ő pedig rólam kérdez több embernél is.

Ez miért lehet,hogy van egyetlen ember akibe beleszeret az ember és egyszerűen nem tudja elengedni?

Láthatóan ő sem tud engem.

Aki volt ilyen helyzetben, nektek mikor sikerült továbblépni? Azt hittem,hogy majd ha nem látom az segíteni fog ,de nem úgy tűnik.

nov. 16. 08:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Mert idealizáljátok egymást.
nov. 16. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Csajszi engedd el.

Csak az idődet pazarold.

nov. 16. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is így van.

Idealizálásról szó sincs.

Nem tudom, mi az oka.

nov. 16. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Segítene, ha tudnátok erről beszélni egymással.
nov. 16. 09:07
 5/12 A kérdező kommentje:

Sajnos ez egy olyan helyzet volt,hogy sehogy sem tudtunk beszélni róla. Egyszerűen csak tudtuk,mindkettőnkön látszódott bármennyire próbáltuk titkolni az elején még egymás előtt is.

Felnőtt emberek vagyunk,még nekem is fura volt ez a helyzet,de mivel mindkettőnknek évek óta tartó komoly kapcsolata van emiatt talán beszélni sem mertünk volna erről.

Tudom,hogy el kell engednem valahogy, mert nincs jövője,de már annyi mindent próbáltam és nem sikerül.

nov. 16. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Felnőtt emberek vagytok, ezért tudtatok volna beszélni róla. Több dolog van ott, ami miatt nem mertétek felhozni a témát. Egy sima párkapcsolatból ki lehet lépni, és mással folytatni.
nov. 16. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Elköszöntél tőle, amikor elköltöztél onnan? Annak elégnek kellett volna lennie. Lezárás.

Nem vagytok olyan viszonyban, hogy egyszerűen megkérdezd tőle, hogy van?

Találj valami elfoglaltságot, ami tényleg örömet okoz, akkor kevesebbszer jut eszedbe.

nov. 16. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért szerintem,mert fejben eldöntötted, hogy szàmodra ő a tökéletes.

Én is így vagyok egy férfivel kapcsolatban, akivel randiztunk és intim dolgokat is àtéltünk, viszont ebből nem lehet több egyelőre,így döntött.Elfogadom és tiszteletben tartom,amit kimondott, viszont tovább lépni nagyon nehezemre esik.Minden nap szenvedek miatta.

nov. 16. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pasi vagy? Én inkább azon törném a fejem, hogy miért maradok egy, a jelek szerint nem jól működő párkapcsolatban. Mert ez az álmodozás eltűnne, ha jönne egy olyan ember, akihez szintén vonzódsz és be is teljesedhetne, de azt meg ugye nem lehet, amíg a langyos vízben tartod magad. A jelenlegi plátóidnál nem derült ki, hogy miért nem tartjátok a kapcsolatot. Én igyekszem barátként/ismerősként megtartani az olyan embereket, akik fontosak nekem (nem mindig sikerül), de nyilván ha testi vonzódás is van, akkor az úgy nem működne.
nov. 16. 14:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a válasz a kérdésedben: talán majd egyszer. Nem fogsz továbblépni, amíg reménykedsz! 9-nél a pont, ha fontos neked, beszélni fogsz vele.
nov. 16. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!