Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez az erős vonzódás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az erős vonzódás kizárólag egy ember felé?

Figyelt kérdés

Évek óta tart,semmi nem történt közöttünk soha,bár egyértelmű volt mindkettőnk részéről a brutális vonzódás az első pillanattól kezdve(nem csak testi,hanem lelkileg is). Nyilvánvalóan nem történhetett volna amúgy sem,az nem lett volna korrekt abban a helyzetben amiben vagyunk. Talán majd egyszer.

Azóta már nem ott élek ahol ő, egy éve nem is láttam, mégis párnaponta róla álmodok ő pedig rólam kérdez több embernél is.

Ez miért lehet,hogy van egyetlen ember akibe beleszeret az ember és egyszerűen nem tudja elengedni?

Láthatóan ő sem tud engem.

Aki volt ilyen helyzetben, nektek mikor sikerült továbblépni? Azt hittem,hogy majd ha nem látom az segíteni fog ,de nem úgy tűnik.

nov. 16. 06:19
 1/1 anonim válasza:
Mar lassan 8 eve ebben a helyzetben vagyok. Csak koztunk titokban tortent is valami, szoval igy talan meg rosszabb. Nyilvan azert vonzobb szamodra is az az ember mert nem “szabad”. A tiltott gyumolcs mindig edesebb.
nov. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!