Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez a furcsa fétisem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez a furcsa fétisem nekem, és a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Mindketten 18 évesek vagyunk.

Két éve járunk, a középsuliban ismerkedtünk meg. A kezdetektől fogva szeretem a latványt, ahogyan a barátnőm egyszál bugyiban melltartó nélkül jár-kel előttem és én erre v#rem. Ezek a helyzetek általában szeretkezéssel végződnek.

Engem pedig arra kér meg hogy emeljek előtte 80 kilós súlyokat, és simigatja az izmaimat. Ezek is mind pettinggel vagy szexszel végződnek.

Nyíltan tudunk beszélni a szexuális életünről is. Ez mennyire normális?

nov. 15. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen maximum fekve nyomod a 80at vagy felhúzni, gugolás közben gondolom nem igen tud simogatni. 🤣

Ráadásul elégy gyanús higy nincs otthon saját konditermed hogy dugjatok közben 😂

nov. 15. 11:38
 2/4 A kérdező kommentje:
A garázsban van egy súlyzóm. Apám ha meglátna munket hogy a kocsija körül szexelünk tuti elzavarna örökre. Egyszer megfigyelt minket. Kaptunk egy utolsó esélyt
nov. 15. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez még mindig sántít 😂
nov. 15. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett volna gáz, ha azt írod le, ez a fantáziád, de így a kitalált csajoddal meg a perverz fateroddal cringe a sztori.
nov. 15. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!