Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi ez?

Figyelt kérdés
Már fél éve van barátom akit szeretek...De az utóbbi időben elég sokat veszekszünk kis hülye dolgokon..Azt mondja imád meg minden,és én se szeretném elveszíteni,legalábbis eddig szóba se jöhetett volna. De 3 hete megismertem egy srácot,akivel szinte folyamatosan beszélek facen,és mindig haza szokott kísérni suli után. Tegnap bevallotta hogy szerelmes belém,és én is jól érzem magam a társaságába,tegnap majdnem le is smárolt.. És nem tudom mit tegyek.. mert kedvelem. de barátomat se szeretném elveszíteni. :(

2012. szept. 25. 08:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ne csald meg a barátodat.

Ezt neked kell eldöntened, de ha szereted a barátod, akkor ez nem kérdés.

2012. szept. 25. 08:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen,szeretem,csak van pár hülye szokása,és mindenért ordibál... Meg nem "hagy levegőt venni" túlságosan,féltékeny...Sehova nem mehetek és ez kikészít. És ez a másik srác... Ahhj. :/ Esküszöm hevesebben ver a szívem ha látom hogy üzenetet írt vagy meglátom suliban..
2012. szept. 25. 08:36
 3/19 anonim ***** válasza:

Minden embernek van hülye szokása, erre majd rájössz, ha egyszer együtt élsz valakivel.

A féltékenység az már gáz. Tisztázd vele, ha ezt így folytatja, akkor vége lesz a kapcsolatotoknak.

2012. szept. 25. 08:48
 4/19 anonim ***** válasza:

"hevesebben ver a szívem ha látom hogy üzenetet írt vagy meglátom suliban.."

Válassz valakit mert nem valami jó ha kettő srácod van.

2012. szept. 25. 08:54
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Mit csinálnál, 17 éves vagy (már ha van értelme a 95-nek a nevednél)! Hagyd el a pasidat és jöjj össze a másikkal, ennyi, erről szól ez az időszak, nem kell leragadni senki mellett sem. Élvezd ki az ilyesmit, amíg lehet. Nem kell ebben a korban komolyan venni a kapcsolatokat, úgyis mind elmúlik (na jó, 100-ból 99 elmúlik).
2012. szept. 25. 08:56
 6/19 Hole Hunter ***** válasza:
Ha a másik sráctól kezd el hevesebben veri a szíved, akkor bizony szerelmes vagy. Cseréld le a pasikádat, mert a féltékenység nagyon rossz szokás! Másfelől pedig most tini korban szerezz tapasztalatokat(új kapcsolatokat), mint később esetleg már feleségként! Minden tapasztalat hasznodra válik, több leszel tőle.
2012. szept. 25. 09:00
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Nincs 2 srácom,mert megmondtam hogy van barátom és egyenlőre csak barátok lehetünk.. És jobb is lenne ha így maradna. :(
2012. szept. 25. 09:00
 8/19 A kérdező kommentje:
És nincs szívem ott hagyni barátomat mert ő meg már eltervezte hogy én leszek a gyerekeinek az anyja.. Szóval jah. :/ Mondjuk ez is megijeszt picit,mert még fiatal vagyok ehhez...
2012. szept. 25. 09:02
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha a pasid ilyen, akkor miért akarnál vele maradni?

Mármint, nem jó, hogy nem enged el sehova, veszekszik minden szarságon, és te mégis ragaszkodsz hozzá? Ezek a dolgok nem fognak megváltozni, csak rosszabbodni fognak. Lehet újdonságot mondok, de ha van eszed, akkor nem vele fogod leélni az életedet. 17-18 évesen ne kövesd el azt a hibát, hogy benneragadsz egy ilyen kapcsolatban, mert később meg fogod bánni.

Dobd ki a jelenlegit, és jöjj össze az újjal, lehet vele jobban fogod érezni magad.

28/n

2012. szept. 25. 09:03
 10/19 anonim ***** válasza:

:D Annyira látszik, hogy nem akarsz a mostani pasiddal lenni... Minek erőlteted? Tudod mi a fél évetek? Egy nagy nulla! Pláne tizenévesen nem nagy kaland. Épp ideje szakítani. Összejössz egy másikkal, aztán pár hónap múlva vele is szakítani kell és így tovább, közben tartani pár szinglihónapot, míg meg nem találod az igazit pár év múlva.

Nem kell ám túlspilázni a tinikapcsolatokat.

2012. szept. 25. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!