Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötven éves nőbe bele lehet még szeretni egyátalán?
A klasszikus értelemben. Szerelemmel.
Vagy csak az működhet, ha olyan valakihez közeledik, aki fiatalon is ismerte?
Miért ne lehetne?
Mamámba 61 évesen szerettek bele.
Szerintem nem érdemes erre várni.
A férfiak nem a szívükkel lesznek szerelmesnek, hanem a szemükkel.
Hány nőt eldobnak, mert megöregedett, miközben lehet akármilyen jó feleség, jó anya. Miközben hisztis, ostoba nőket istenítenek, csak mert jó az alakja.
40 felett ezért sincs értelme már ismerkedni. Egyszerűen nincs olyan, hogy kölcsönös vonzalom. A legjobb esetben is legfeljebb barátok lesztek, akik néha lefekszenek. De aki akart már felnőttként barátkozni, az pontosan tudja, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.
Ezt egész addig, amíg össze nem jössz vele, és onnantól a biztos háttérrel magad mögött nekiállsz vadászni a fiatal kiscsajokat szexre.
Erre sokkal több példa van, mint az ellenkezőjére.
Persze, hogy bele lehet szeretni.
Apu 2 éve meghalt, anyu 55 éves, az idén lett udvarlója. Virágot hoz, csokit, programokat szervez, külföldre voltak nyaralni, segít a bevásárlásnál cipekedni, mert anyu egyedül lakik. A pasas 10 évvel fiatalabb. Először azt hittük, hogy csak szórakozni akar, de én akkor is bíztattam, hogy menjen el a vacsorákra, nincs mit veszítenie. Most szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!