Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a szerelemre?
sziasztok, egy 18 éves meleg fiú vagyok, senkise tudja rólam, van egy pár rossz emlékem pl az előző kapcslatom , amibe a párom fojton megcsalt és ő ezt természetesnek látta.
. Remélen nem mindenki csak a szexet keresi, és vannak még hozzám hasonló melgek akiknek vannak érzelmeik , és boldog hosszú hűséges , egyenes párkapcsolatot keres. szerintetek létezik a melegeknél/leszbikusoknál olyan szerelem mint a heteroknál ? ami tényleg igazi. olyan mint a filmekben.
Sajnos a melegek többsége nem hűséges :/
De ha kitartó vagy, akkor meg fogod találni azt, akit szeretnél! És ne hagyd, hogy leszóljanak... szerintem igenis becsületre méltó, hogy 18 évesen így gondolkozol!
Én most hétvégén költözök össze a barátommal azzal a reménnyel, hogy életünk végéig együtt leszünk :)
Végezetül egyik kedvenc filmemből idéznék:
"Ne adj fel valamit, ami szép is lehet, csak azért mert egyben nehéz is!"
Szurkolok Neked! :)
21/f
20.54
a 19.10 esre voltam kíváncsi h fiú vagy lány..de nem baj h te válaszoltál:)
Nos hát biztosan meg fogod találni életed párját, a nagy szerelmet, de addig is próbáld meg élvezni az életet! Nagyon fiatal vagy még. Én a Te korodban b*asztam kb. mindent, ami mozog; a partnereket úgy váltottam, mint más a boxert... Tudom, hogy nem éppen követendő példa az enyém, de így jó rá visszagondolni, és kiéltem magam akkor! Így 26 éves koromra lenyugodtam és boldog monogám párkapcsolatban élek. Remélem Neked is sikerülni fog, lehet Te érzékenyebb és korábban érő vagy, mint én voltam.
26/melegF
Én egy leszbikus lány vagyok Pestről. Hasonlóan vagyok, mint te, bár nekem még nem volt kapcsolatom. De a baráti körömben rengeteg leszbi van, ahogy a sulimban is. Amilyen sztorikat hallok, azoktól komolyan a falra mászok :/ egy 8 tagú baráti körben mindenki kavart már mindenkivel jóformán, és a szerelem csak 1-2 esetben jött szóba :/ valahogy mintha manapság egyáltalán nem számítana a szerelem, csak a pillanatnyi fellángolás...
De ne adjuk fel a reményt ;) mindenkinek van valaki, akit nekünk szánt az ég, és csak arra vár, hogy rátaláljunk :) én úgy érzem, megtaláltam osztálytársam személyében (aki szintén leszbikus és jó barátom is :DD) de egyelőre úgy néz ki, neki még keresgetnie kell, és én csak reménykedem, hogy esetleg számára is én leszek a megfelelő.
Biztos, hogy létezik nálunk is az igaz szerelem, csak nehezen lehet megtalálni. De erőltetni sem szabad, mert ha rágörcsölünk, csak annál inkább nem fog ránk találni :)
Szurkolok, hogy megtaláld az igazit, és ne verjenek át többet ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!