Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem a szerelemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem a szerelemre?

Figyelt kérdés

sziasztok, egy 18 éves meleg fiú vagyok, senkise tudja rólam, van egy pár rossz emlékem pl az előző kapcslatom , amibe a párom fojton megcsalt és ő ezt természetesnek látta.

. Remélen nem mindenki csak a szexet keresi, és vannak még hozzám hasonló melgek akiknek vannak érzelmeik , és boldog hosszú hűséges , egyenes párkapcsolatot keres. szerintetek létezik a melegeknél/leszbikusoknál olyan szerelem mint a heteroknál ? ami tényleg igazi. olyan mint a filmekben.

2012. máj. 24. 19:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
0%
Úristen 18 évesen megá áh hagyjuk
2012. máj. 24. 19:26
 2/30 A kérdező kommentje:
válaszokat szeretnék nem kommenteket. :(
2012. máj. 24. 19:28
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező,először is sajnálom ami veled történt a kapcsolatodban,de ne add fel emiatt.

Én egy hetero lány vagyok,úgy gondolom aki nem divatból homoszexuális,hanem tényleg úgy hozta a sors,az nem elítélendő,legalább is számomra,hisz mindenkinek megvan

a joga,hogy azt szeresse,akit akar.

Nem tudom jól gondolom-e,de nektek biztos nehezebb az ismerkedés,de ne add fel,biztos fogsz olyan homoszexuális férfit találni,akivel boldog és hűséges kapcsolatod lesz.

Nem tudom kapsz-e támadó válaszokat a nemi vonzódásod miatt,de ha igen,azt mondom,ne figyelj rá,ha tényleg nem divatból lettél/vagy homoszexuális.

21/L

2012. máj. 24. 19:31
 4/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :) remélem hogy lessz, igen, igazad van, ez igy sokkal nehezebb , mert nemlehet nyiltan keresgélni párt, főleg hogy rolam nagyon kevesen tudjak és nemszeretném hogy kiderüljön mert most pesten lakok , de amugy falusi voltam és ott még annyirase fogadják el mit itt pesten :( még a szüleim, családtagjaim se tudják. nemkapok sok támadást hála a égnek, nem látszik rajtam hogy más vagyok, a mozgásom, mimikám, beszédem , öltözködésem nem kihívó, nem "b*zis", és nem, NEM divatbol vagyok homoszexuális :( ez is nagyon bánt hogy meleg vagyok :'(
2012. máj. 24. 20:03
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elutasítóak az emberek,csak nem tudom miért.

Ha tényleg az vagy,sajnos ez ellen nem tehetsz sokat,

és sajnálom,hogy titkolnod kell,de te próbáld meg elfogadni

magad,még ha nagyon nehéz is. Most írhatnám,hogy legyél lányokkal,de nem segítene,mindenesetre szurkolok neked,hogy helyre jöjjenek a dolgaid,a második voltam :)

2012. máj. 24. 20:26
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Rise against- make it stop. Nézd meg a klipet. Tanácsot nem tudok adni, leszbikus vagyok, de ez nekem mindig egy kis löketet ad, amikor magam alatt.
2012. máj. 24. 20:54
 7/30 anonim ***** válasza:
'vagyok
2012. máj. 24. 20:55
 8/30 Béla211 ***** válasza:
100%
Szia van igen de szerintem ahhoz a hozzád közel álló személyek előtt ezt fel kell vállalnod. Normálisan csak így tudsz együtt lenni a pároddal.Amúgy én is akivel először együtt voltam 20 évesen össze vissza csalt mint kiderült neki is ez volt a normális.(pedig szerelmes volt) de most már 3 éve együtt vagyok azzal akivel össze szeretném kötni az életem és úgy tűnik ez decemberben meg is valósul Melegeknél is van hűség.
2012. máj. 24. 23:32
 9/30 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat. :) utolsó:- remélem sokáig együttlesztek , boldogságban , szerelemben :)
2012. máj. 25. 13:21
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Van esélyed a szerelemre. Férfiak is tudják szeretni egymást, ha nem jobban, úgy, mint a heterók. A férfi - nő kapcsolatban is vannak bőven megcsalások, persze nem lehet általánosítani. Mi a párommal most leszünk 2 évesek és eddig nem csaltuk meg egymást. Bár szüleim és a család tudja, meg néhány barátom. Hidd el lehet félelmetesnek tűnik a felvállalás, de utólag rájössz, hogy megérte. És így tényleg könnyebb egy kapcsolatot ápolni.

Tuti megfogod találni életed párját. A te korodba én is így gondolkodtam, mintha magamat látnám benned. És lám itt vagyok, egy két éves kapcsolatban. És lehet nagy szónak tűnik, de mi szeretnénk öregkorunkba is együtt lenni.

Sok sikert! :)

22 meleg F.

2012. máj. 25. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!