Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a szerelemre?
sziasztok, egy 18 éves meleg fiú vagyok, senkise tudja rólam, van egy pár rossz emlékem pl az előző kapcslatom , amibe a párom fojton megcsalt és ő ezt természetesnek látta.
. Remélen nem mindenki csak a szexet keresi, és vannak még hozzám hasonló melgek akiknek vannak érzelmeik , és boldog hosszú hűséges , egyenes párkapcsolatot keres. szerintetek létezik a melegeknél/leszbikusoknál olyan szerelem mint a heteroknál ? ami tényleg igazi. olyan mint a filmekben.
Szia kérdező,először is sajnálom ami veled történt a kapcsolatodban,de ne add fel emiatt.
Én egy hetero lány vagyok,úgy gondolom aki nem divatból homoszexuális,hanem tényleg úgy hozta a sors,az nem elítélendő,legalább is számomra,hisz mindenkinek megvan
a joga,hogy azt szeresse,akit akar.
Nem tudom jól gondolom-e,de nektek biztos nehezebb az ismerkedés,de ne add fel,biztos fogsz olyan homoszexuális férfit találni,akivel boldog és hűséges kapcsolatod lesz.
Nem tudom kapsz-e támadó válaszokat a nemi vonzódásod miatt,de ha igen,azt mondom,ne figyelj rá,ha tényleg nem divatból lettél/vagy homoszexuális.
21/L
Sajnos elutasítóak az emberek,csak nem tudom miért.
Ha tényleg az vagy,sajnos ez ellen nem tehetsz sokat,
és sajnálom,hogy titkolnod kell,de te próbáld meg elfogadni
magad,még ha nagyon nehéz is. Most írhatnám,hogy legyél lányokkal,de nem segítene,mindenesetre szurkolok neked,hogy helyre jöjjenek a dolgaid,a második voltam :)
Van esélyed a szerelemre. Férfiak is tudják szeretni egymást, ha nem jobban, úgy, mint a heterók. A férfi - nő kapcsolatban is vannak bőven megcsalások, persze nem lehet általánosítani. Mi a párommal most leszünk 2 évesek és eddig nem csaltuk meg egymást. Bár szüleim és a család tudja, meg néhány barátom. Hidd el lehet félelmetesnek tűnik a felvállalás, de utólag rájössz, hogy megérte. És így tényleg könnyebb egy kapcsolatot ápolni.
Tuti megfogod találni életed párját. A te korodba én is így gondolkodtam, mintha magamat látnám benned. És lám itt vagyok, egy két éves kapcsolatban. És lehet nagy szónak tűnik, de mi szeretnénk öregkorunkba is együtt lenni.
Sok sikert! :)
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!