Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála? Nem tudok kiigazodni rajta :/
Figyelt kérdés
Van egy lány már kb fél éve beszélgetünk minden nap.. sokszor megnevettetem.. ez jó jel?? :D elhivtam ranidizni s mondta h elfogadna de nincs ideje ez mar tobbszor is elfordult...csak hetvegen szoktam talkozni vele mikor elmegyunk a baratokal bulizni s mindig mosolyog ram megerint stb. csak egy kicsit felenk a lany2012. máj. 22. 13:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem határozottan van esélyed nála csak légy megértö és amikor tudod hivd el valahová pizzázni moziba akármi:)
2/6 anonim válasza:
Tegnap már megkérdezted ugyanezt.
3/6 anonim válasza:
Kedvel téged, csak neki gyors a tempó. Lassíts!
4/6 anonim válasza:
Ha félénk, akkor ne akarj azonnal összejönni vele.. beszélj vele fészbukon, ha személyesen nem jön össze mindig. Ha hosszú távon érdekel, ha hosszú távra terveznél vele, akkor legyél nagyon türelmes, kedves, meg tudod ilyesmik. :-) Filmezni elhívhatod többször is magadhoz, vagy moziba előbb.. ha ráér. Egyébként mennyi idősek vagytok?
5/6 anonim válasza:
Bulizni van ideje,de randizni nincs? :S
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen LASSÍTS. Még lehet belôle valami! Varázsold el. Én magam is a félénkebb lányok táborát erôsítem, és akár mennyire is bejön egy srác, marhára el tudja rontani a lelkesedésemet, ha gyors.
Jó jel, ha megnevetteted. Bár én olyan fiún is nevetek, aki nem tetszik, ez azt jelenti, hogy értékelte a poénodat, ergo jófejnek tart. :)
Ha találkoztok valahol véletlenül, integet, és szélesen, édesen mosolyog? Ha igen, akkor az nagyon jó. Azt üzeni, hogy örül annak, hogy láthat téged. Figyeld meg, hogy amikor beszéltek, a szemedbe néz-e. Hogy amikor egymás mellett ültök, a törzsével, és lábaival feléd fordul-e. Ezek az alapvetô jelek a szimpátiára. Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!