Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet nálla esélyem? ( bővebben lent)

Figyelt kérdés
szóval szeretném azzal kezdeni h NEM KÉREK KIOKTATÁST!!! és folytatnám azzal h 8 hónapja taekwondo-zom 15 éves vagyok és beleszerettem a mesterembe aki egy 22 éves fiu/férfi nagyon jókat beszélgetünk mindig facebookon is meg edzéseken is tegnap a versenyére is kimentem szurkolni... és ez nem csak egy fellángolás én tényleg nagyon beleszerettem szerintetek van nála esélyem?
2012. máj. 21. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Kírdezzed meg itet. Hátha bégyüttök egymásnak. Sok sikert!
2012. máj. 21. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
"tanár-diák" között nincs semmi... az úgymond "tanárok" megtartják a két lépés távolságot...
2012. máj. 21. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megpróbálni. Beszélgessetek kettesben és valami enyhe dologgal vesd fel neki, hogy mi a véleménye az ilyesmiről. Valami olyasmivel, amit félre is lehet érteni, ha akarja, de nem, ha nem. Pontosan nem tudom, de találj ki valamit, amire haraphat, ha hasonló az érdeklődése. Ne add fel, szerintem próbáld meg! Lehet, hogy bejön! Drukkolok! L28
2012. máj. 21. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát jóó kérdés.Ezt így innen lehetetlen megmondani.

Ha megpróbálok belegondolni és átérezni a helyzetet úgy,hogy én vagyok a pasi akkor nincs.Mivel én felnőtt vagyok,te meg lényegében egy gyerek.

2012. máj. 21. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat eléggé vegyesek lettek :) igazából ez az utóbbi komment járt az én fejembe is h lehet h nyagon nyomulásnak venné az egészet bár lényegében a volt pasim is oda járt és amikor szakitottunk ő vígasztalt
2012. máj. 21. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
1-es:szakadok a röhögéstől xD
2012. máj. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!