Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van nálla esélyem?
ilyen korú lányoknak általában az idősebb fazonok jönnek be (neki is mint leírtam), a fiatalabbak még túl gyerekesek számukra. Persze esély mindig van rá, de szerintem ne várj sokat.
Ha érettebbnek látszol a korosztályodnál, talán felkelted az érdeklődését.
miért msnen?
amúgy szerintem nem sikerül
figy:
mondod sokan udvarolnak neki és olyanokkal jön össze, akik kihasználják, ellenben te széplélek vagy. szerintem lehet neki pont az ilyen rosszfiúk jönnek be.
hívd el inkább egy sörre, ne msnen, hanem élőben
és ne így, hogy "arra gondoltam esetleg megihatnánk egy tejeskávét a nagymamámnál" hanem magabiztosan dobd be, hogy "nem iszunk egy sört" suli után
csak légy természetes és ne randizni hívd, hanem szórakozni
Ez olyan, mint a filmekben. :D
Egy csúnya fiú beleszeret a gyönyörű lányba, kit elhív a bálba, de a lány először nem akar tőle semmit, lenézni a fiút, később azonban a lány magától rájön, hogy ez a csúnyácska srác igenis jóképű, kedves, és elmegy vele a bálba, ahol a parketta közepén egy romantikus táncba kezdenek, majd a fiú erőt vesz magán, átöleli szorosan és megcsókolja.
:DDD Bocsi, ezt muszáj volt leírnom, itt az érettségi a nyakamon, kicsit ideges vagyok és ilyenkor beszélek össze-vissza. :D
Ne vedd sértésnek a "csúnya fiús" dolgot, csak úgy írtam. :)
Szerintem simán hívd el, ha a lány normális, megvan köztetek az összhang, akkor bármi lehetséges! :)
Sok sikert, és ami a legfontosabb, légy magabiztos, tudd, hogy mit akarsz, és merd vállalni az érzéseid! ;)
Egy lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!