Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van nálla esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van nálla esélyem?

Figyelt kérdés
Na szóval elsős középiskolás vagyok és nagyon tetszik egy tizedikes lány. A bökkenő csak az hogy a lány nagyon jól néz ki és kb. az egész suli őt akarja. Nem régen felvettem msnre és beszélgetünk de suliban csak köszönni szoktunk, hiszen szinte mindig nagyobb társaságba van és nem akarom zavarni. Kicsit zavaró azt látni hogy sorra olyan pasikkal jön össze akik csak kihasználják én nem az a típus vagyok,szeretném,törődnék vele. Nemsokára msnen elmondom neki hogy ha lenne kedve akkor eljöhetne velem fagyizni + sétálni a városba. Szerintetek sikerrel fogok járni? =D
2010. jún. 15. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogy sikerülhet-e?Azt nem tudom.De azt igen,hogy ha nem próbálod meg akkor nem fog!Mit veszíthetsz??Legfeljebb azt mondja,hogy nem.De ha megpróbálod ne MSN-en!!Az nagyon gáz.Meg nem árt ha látod a reakcióját,megkíméled magad a felesleges köröktől.HAJRÁ!!!
2010. jún. 16. 00:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése, hogy te érettebb vagy a korodnál-e. Ha valóban érettebb vagy a korodnál [talán ezért is vett fel MSN-re] akkor tudnod kell már kezelni az ilyen helyzetet.

Egyébként nem kell rusholni egyből. Ja és fagyizni tényleg ne hívd meg /énis szeretek, de a fagyizás kettesben már egy intimebb dolog/, de sörre se - akkor inkább valahogy probálj többedmagaddal egy szórakozóhelyen bulizni vele. kezdetben.

dr.b.

2010. jún. 16. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Én pedig azt hittem, Te vagy Gábor, egy haverom, nah, neki ugyanez a problémája, mintha őt hallottam volna :S

am tényleg, menj oda hozzá, társaságban! az lenne a legjobb, de ha más nincs az msn is jó megoldás tud lenni.

vagy esetleg mondd azt neki, h vmi ruhát kell venned, mondjuk egy új inget, és szeretnéd hallani egy nőnemű lény véleményét is, főleg, h nem mersz 1edül vásárolni, mert mindig a legszarabb holmikat veszed meg :)

hajrá :)

2010. jún. 16. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:
A teljes neved nem arnold veletlen? Az en kezdobetum B
2010. jún. 16. 11:13
 15/16 A kérdező kommentje:
nem arnold =/
2010. jún. 16. 13:22
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de sajna nem jött össze =/ nem vágyik barátra a nyáron de sztem csak ez volt a fedőszöveg arra h tiplizzek..mind1 megértem hiszen gyönyörű lány van nállam jobb pasi is ...mind1 majd csak jön valaki :P
2010. jún. 16. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!