Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aztakarok? kérdése:
Van esélyem nálla? Ha igen, hogy kérdezzem meg tőle, hogy most milegyen . :D
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek ! Kérlek olvasd végig és ha lehet válaszolj! Bejövök egy csajnak(ezt tudom,mert mondta) probáltunk járni, de nem tarttt sokáig. Volt olyan is, hogy ő akart velem járni. Hogy csináljam azt, hogy tovább járjunk mint 2-3 nap? Meg egyáltalán hogy kérdezzem meg. ( bocsi nem vagyok profi ebben a témában )2010. dec. 29. 21:50
1/3 anonim válasza:
csak 2,3 nap? nem tom. en mar masfel eve eggyutt vagyok a baratnommel. 18.F
2/3 anonim válasza:
Mennyire unalmas az, ha valakinek lövése sincs a dologról és ír 1 nagy hülyeséget vagy csak dicsekszik...(első kommentelő)
Nos az én válaszom, ha akarsz vele, járni megbeszélsz vele 1 találkozót... amikor találkozol vele, megöleled és adsz neki az arcára 1 puszit.Ez megadja a hangulatot.azután beszélgessetek... HOGYHA jól érztek magatokat(persze 1 idő után), akkor állj elébe, fogd meg a kezét, és LASSAN hajolj közel hozzá és csókold meg. Ha nem akarja, úgyis el fog hajolni.Nos ez volt az "összejövéses" rész.
Ha meg akarod tartani akkor légy vele kedves, figyelmes, és ne hagyd hogy túlságossan irányítson(ez alatt azt értem, hogy ne légy papucs).
Remélem segítettem!
(Azért 1 köszönömöt remélem érdemel a válaszom :) )
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.. igen ez lenne a lényeg ,hogy nehgy azt hidjee ő van felül ( szerencséree normális csaj ):D
2010. dec. 30. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!