Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg apát? 2 honapja ismerem az apámat és már vele lakok. Senkim sincs csak apa meg a barátom.
Már bocs hogy megkérdezem, de hogy hogy nem ismerted apádat?
Egyébként kora, ha lányom lenne annak a pasinak kéz és lábtörést garantálok aki szűzteleníti a lányom, akár bírom akár nem, ha nem akkor még rosszabb.
Nagyon komoly kérdés. Nem hiszem, hogy ezt egy szóval meg lehet válaszolni.
De ahogy fentiek írták komoly vérforrást okozhat apádnak a hír, hogy egyáltalán ez megtörtént. Mivel még csak most ismeritek meg egymást, puhatolózz. Milyen a vérmérséklete? Mennyire nyitott?
Ha egyébként tudtok beszélgetni, szerintem akkor ez egy jó kiinduló pont lenne, ha mesélnél neki arról, hogy a barátoddal milyen szintre léptetek. S hogy szeretnéd ha ő tudna róla. S meséld el azt is, hogy tudod-e Te mit jelent védekezés, s hogy megfontolt voltál-e vagy sem.
S kérd ki a véleményét. Lehet, hogy ez nem fog egyezni a tiéddel. De szerintem ne akard ráerőltetni a tiédet. Lehet, hogy elsőre nem fog menni.
(S később bevetheted neki: itthon legalább biztonságban vagyunk kártyát.)
Ha van még kérdésed írj, akár privátot, mivel azért a helyzeted árnyaltabb annál, hogy lehessen igazán jó tanácsot adni, ennyiből.
Szerintem is korai még! S felelőtlenség volt 1 hónap után lefeküdni a sráccal. Előbb ismerd ki apukádat,hogy milyen is,ne rohanj fejjel a falnak. S amíg csak lehet ne köteleződj el nagyon komolyan a srác mellett. Pár hónap után még a "szerelmesek vagyunk" kifejezés szép és jó,de...nagyon gyorsan koppanhatsz,főleg h ilyen hamar ágyba bújtál vele!
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!