Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lenne esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne esélyem nála?

Figyelt kérdés
Szóval szeptemberbe új osztályba kerültem és ott feltűnt egy lány. Egyszer csak oda jött hozzám és beszélgettünk egy jót. Elkezdtem vele beszélgetni szinte folyton mosolygott. Folyton figyelte a beszédemet szinte szemét le se vette róla, ha vicceset mondtam ő nevetett. Ezért elkezdtem közeledni felé, egy ilyen kis véletlen érintések és meg bókokkal jól fogadta. Múltkor kiborult és nem tudták megvigasztalni a barátai végül mikor egyedül maradt megöleltem és egyből kiült a mosoly arcára. Ez mi lehet, mert engem vonz, de nem tudom miért. (Ez idegesít, hogy nem tudom miért). Szerintetek érdemes tovább lépni? Bocs, a helyesírás hibákért, meg a rossz megfogalmazásért, de este van.

2012. máj. 20. 22:17
 1/6 Laci2917 ***** válasza:
Mindenképp érdemes... Fektesd kétvállra, és ha még mindíg mosolyog nagy baj nem lehet..
2012. máj. 20. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz be nála. A leírtak alapján úgy tűnik, hogy bejössz neki. :) Sok sikert!
2012. máj. 20. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Na ná! naná! Egyértelmű.
2012. máj. 20. 22:21
 4/6 Crazy Girl válasza:
Szerintem is tuti bejössz nála szval ideje lépned valamit!! :))))
2012. máj. 20. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
hány éveskék vagytok?
2012. máj. 20. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, ideje lépned, nehogy úgy elcseszd a tini éveidet, ahogy én tettem! Lépj mielőtt más fiúé nem lesz a lány!
2012. máj. 21. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!