Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ezek ellenére is esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezek ellenére is esélyem nála?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki bejön nekem (én 19 vagyok, ő 18)

A baj az, hogy a vallása miatt a szülei nem engedik randizni, nagyon visszafogott srácnak tűnik, nem nagyon beszélgetünk, nincs közös óránk, de részt vettünk egy közös utazáson, és akkor volt, hogy együtt lógtunk a haverjaival.

Nagyon törődik a családjával (2 lány testvére is van, akikkel jóban vagyok) Látszik, hogy mindene a családja. A húgai nem bánnák, ha esetleg lenne valami köztünk, azok ellenére, hogy a szülei ezt nem engednék meg.

Suliban tényleg csak látóviszonyban vagyunk, órák után sincs lehetőség beszélgetni. Csöndes, és sokszor magában van, de néha-néha a barátaival "belendül" (persze semmi vadság, tényleg fontos nála a vallás)

Én nem vagyok nagyon hivő, de tetszik az, ahogy a családjához hozzá áll. Valami tipp, hogyan kerülhetnék a közelébe, úgy, hogy ne riasszam el? Még gimisek vagyunk, mindketten végzősök. Ő már elhivott egy lányt a szalagavatóra, de a húgai azt mondták, hogy ők ketten csak barátok... Szerintetek mit tehetnék, hogy jobban megismerhessük egymást?

2012. ápr. 3. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá,és beszélgess vele. de ha 18 éves akkor miért tiltják a szülei? ők mikor jöttek össze ? :O
2012. ápr. 3. 13:10
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon vallasosak, arab hagyomanyokat kovetik
2012. ápr. 3. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

nem nagyon ismerem az arab hagyományokat, de kajak nem engedik randizni? már el van ígérve a srác egy arab lánynak v mi?

mást nem nagyon tudsz tenni. keress alkalmat és kezdj el vele beszélgetni. mondjuk erről az utazásos témáról. aztán majd alakul...

2012. ápr. 5. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
nem tudok róla, hogy el lenne ígérve... bár pár barátnőmnek beszéltem róla, mondták, hogy segítenek, hisz velük jóban van.
2012. ápr. 7. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!